Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Εσκουδέρο»

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Εσκουδέρο»
Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 - 21:22

Την περίπτωση του Σέρχιο Εσκουδέρο φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτό τονίζουν τουλάχιστον τα ισπανικά Μέσα, επισημαίνοντας ότι ο 30χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών.

Βέβαια, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική, τον παίκτη της Σεβίλλη θέλουν και οι Χετάφε, Βαγιαδολίδ, οι οποίες δεν αποκλείεται να κινηθούν για να τον αποκτήσουν.

Οι «ερυθρόλευκοι», βέβαια, δεν φαίνεται να κοιτάζουν για αριστερό μπακ αυτή την εποχή, αν και ο Κούτρης φέρεται να έχει ολοένα και περισσότερες ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν.

Σε κάθε περίπτωση ένα ακόμη όνομα που συνδέεται με τον Ολυμπιακό και μένει να φανεί αν θα υπάρχει κάποια εξέλιξη με τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ανδαλουσιανούς μέχρι το 2021.

Διαβάστε επίσης

Οι μεγάλες βραδιές της δεκαετίας για τον Θρύλο στην Ευρώπη! (videos)

Οι μεγάλες βραδιές της δεκαετίας για τον Θρύλο στην Ευρώπη! (videos)

Ο Ολυμπιακός στην δεκαετία που… φεύγει πέτυχε μερικές από τις σπουδαιότερες νίκες του στην Ευρώπη, την ώρα που ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ απολάμβαναν τον Θρύλο από τον καναπέ, έχοντας να επιδείξουν μόνο ταπεινωτικούς αποκλεισμούς...