Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καμαρά στο προσκήνιο

Ο Καμαρά στο προσκήνιο
Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 - 11:39

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η υπόθεση Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Καμαρά-Ολυμπιακός. Ο νεαρός μέσος του Θρύλου είναι, αυτές τις ημέρες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού το όνομά του παίζει δυνατά, για την αγγλική ομάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ομάδα από το Σέφιλντ, φέρεται να έχει καταθέσει μία καθόλα δελεαστική πρόταση, στον Ολυμπιακό, για να κάνει δικό της τον Καμαρά, όμως ο Θρύλος αξιώνει ακόμη περισσότερα.

Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για προσφορά ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, από τη Γιουνάιτεντ, με τον Ολυμπιακό να ζητά 20 εκατομμύρια.

Νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία, κάνουν λόγο για λίγο πιο… μαζεμένα ποσά, αφού αναφέρουν πως η ομάδα του Σέφιλντ προσφέρει γύρω στα 12 εκατομμύρια, με τον Ολυμπιακό να ζητά το ποσό να αυξηθεί και να πάει στα 15 εκατομμύρια, προκειμένου να μπει σε διαδικασία παραχώρησης του Μαντί Καμαρά.

Η υπόθεση αναμένεται να έχει και άλλα επεισόδια και ο Ολυμπιακός έχει τις… κεραίες του ανοικτές, σε περίπτωση κατά την οποία ο Μαντί Καμαρά αποχωρήσει από το λιμάνι, για να πάει στην Αγγλία. Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πάει και για άλλο παίκτη, για τα χαφ.

Διαβάστε επίσης