Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εύχομαι ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να συνεχίσει να γράφει ιστορία σε όλα τα αθλήματα»

«Εύχομαι ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να συνεχίσει να γράφει ιστορία σε όλα τα αθλήματα»
Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 - 18:15

Το δικό του ευχετήριο μήνυμα για τη νέα χρονιά έστειλε μέσω των social media ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ευχήθηκε το 2020 να γεμίσει ελπίδα τις ψυχές όλων, αφήνοντας πίσω τις πίκρες της προηγούμενης χρονιάς.

Φυσικά, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έστειλε τις ευχές του και για την αγαπημένη του ομάδα, να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά και να συνεχίσει να γράφει ιστορία σε όλα τα αθλήματα.

Μάλιστα, επισήμανε ότι «με πάθος και σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να ονειρευόμαστε για τον μεγαλύτερο και πιο πετυχημένο σύλλογο της χώρας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά το ευχετήριο μήνυμα του:

«Εύχομαι σε όλους μία δημιουργική χρονιά με αγάπη και υγεία. Με πίστη και δύναμη ο καθημερινός αγώνας όλων των Ελλήνων να στεφθεί με επιτυχία στο νέο έτος. Το 2020 να γεμίσει τις ψυχές μας με ελπίδα, αφήνοντας πίσω όλες τις πίκρες και τις κακές στιγμές.

Για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να συνεχίσει να γράφει ιστορία σε όλα τα αθλήματα, γεμίζοντας τις χρυσές σελίδες του βιβλίου του με ένδοξες επιτυχίες και πολλούς τίτλους. Με πάθος, σκληρή δουλειά και αγωνιστικό ήθος θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να ονειρευόμαστε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, τον μεγαλύτερο και πιο πετυχημένο σύλλογο της χώρας.

Χρόνια πολλά, ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας!».

Διαβάστε επίσης