Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Λοβέρα η ανασκόπηση της Ροζάριο για το 2019...

Με Λοβέρα η ανασκόπηση της Ροζάριο για το 2019...
Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 - 22:50

Το 2019 σε λίγες ώρες θα αποτελεί παρελθόν, με την Ροζάριο Σέντραλ να κάνει μία μίνι ανασκόπηση για τη χρονιά που φεύγει.

Σε αυτή την ανασκόπηση ξεχώρισε κάποια γεγονότα που σημάδεψαν την ομάδα, με τη μεταγραφή του Μάξι Λοβέρα στον Ολυμπιακό να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά.

Ο Λοβέρα αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια, ώστε να πείσουν τη διοίκηση των Αργεντινών, κάτι το οποίο εν τέλει κατάφεραν.

Ωστόσο, η πώληση του Λοβέρα δημιούργησε μεγάλη ένταση στις τάξεις της Ροζάριο, καθώς θεωρούσαν τον 20χρονο ως ένα πολύ μεγάλο «κεφάλαιο» για το σύλλογό τους.

Όπως γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό δεν θα γινόταν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να μην βρίσκεται στην ανασκόπηση της Ροζάριο για το 2019. Μάλιστα, οι Αργεντινοί ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Μόλις άρχισε να δείχνει τα σπουδαία χαρακτηριστικά του και να καθιερώνεται στη βασική 11άδα ήρθε πρόταση για την αγορά του και αποχώρησε από τον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός τον αγόρασε έναντι 3.3 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 2.8 εκατ. ευρώ πήγαν στην Ροσάριο Σεντράλ».

Διαβάστε επίσης

Καλύτερος από πέρσι με... αποδείξεις!

Καλύτερος από πέρσι με... αποδείξεις!

Ο Ολυμπιακός, στις πρώτες 16 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, σε σχέση με πέρσι, έχει καλύτερη επίδοση τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, ενώ είναι αήττητος...