Ντουντούκα
Ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα στην ιστορία! ΘΡΥΛΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι ευχές του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότιγχαμ!

Οι ευχές του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότιγχαμ!
Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2020 - 12:31

Τις ευχές του στην οικογένεια της Νότιγχαμ Φόρεστ έστειλε ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο κ. Μαρινάκης μίλησε για την πορεία της ομάδας, αλλά και για τους στόχους και τα όνειρά του, για το μέλλον των «κόκκινων». Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Εκ μέρους όλων στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους φιλάθλους μας και όλους όσους συνδέονται με το σύλλογο ένα ευτυχισμένο νέο έτος. Αυτές είναι συναρπαστικές στιγμές για το μεγάλο μας ποδοσφαιρικό σύλλογο. Βρισκόμαστε στα play-off με τον ερχομό του νέου χρόνου μόλις για δεύτερη φορά την δεκαετία αυτή και γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί. Από την ημέρα που ήρθα στον σύλλογο, έχουμε πετύχει πολλά πράγματα μαζί. Έχουμε επενδύσει στην ομάδα και στις υποδομές, έχουμε πετύχει ρεκόρ τόσο στις πωλήσεις καρτών διαρκείας, όσο και στην προσέλευση του κόσμου αλλά και ρεκόρ στις χορηγικές συμφωνίες. Κι ενώ είμαστε ικανοποιημένοι με όλα αυτά, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μέσα και έξω από το γήπεδο.

Η συμμετοχή μας στην τοπική κοινότητα επεκτείνεται καθημερινά και αναγνωρίζουμε το επίπεδο επιρροής που μπορεί να έχει αυτός ο σύλλογος στους τοπικούς ανθρώπους μέσω κοινοτικών πρωτοβουλιών. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Πρέπει να είμαστε οι ηγέτες αυτής της πόλης, θα πρέπει να είμαστε μια δύναμη για το καλό και πρέπει να βοηθήσουμε όποτε και όπου μπορούμε. Η ανακατασκευή της της εξέδρας Peter Taylor είναι η μεγαλύτερη επένδυση στον σύλλογο τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτή θα είναι μια νέα συναρπαστική εποχή, κάτι που όλοι μπορούμε να γιορτάσουμε, και σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε πάντα να εργαζόμαστε σκληρά για να σας παραδώσουμε ένα γήπεδο για το οποίο θα είναι περήφανη όλη η πόλη. Έχετε δείξει την αφοσίωση σας στην ομάδα σε αριθμούς ρεκόρ αυτή τη σεζόν.

Προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου αντλούμε έμπνευση από αυτό το επίπεδο υποστήριξης και δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά για την πίστη σας και την αφοσίωσή σας. Οπουδήποτε και αν ταξιδεύω στην Ευρώπη, υπάρχει απίστευτη εκτίμηση για τον τρόπο που διοικείται ο υπέροχος σύλλογό μας. Αυτό με εμπνέει να αγωνίζομαι κάθε μέρα για να μας φέρω ξανά εκεί που ανήκουμε. Σας ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω ότι όλοι να έχετε ένα ευημερούντο 2020».

Διαβάστε επίσης