Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάμε, λοιπόν, με ντέρμπι!

Πάμε, λοιπόν, με ντέρμπι!
Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020 - 09:41

Οι διαιτητές αποφάσισαν να σταματήσουν να διακωμωδούν το ποδόσφαιρό μας και αφού έκαναν… τρεις-τέσσερις ψηφοφορίες, μέχρι να καταφέρουν να αποφασίσουν… αποφάσισαν να παίξουν και να άρουν τα ομαδικά κωλύματα, τα οποία είχαν δηλώσει λίγες ημέρες πριν. Πάμε, λοιπόν, για ντέρμπι! Ο Ολυμπιακός τίθεται απέναντι στον Παναθηναϊκό, με αμφιβολίες και ερωτηματικά, τα οποία αφορούν στην παρουσία των Ματιέ Βαλμπουενά και Ντανιέλ Ποντένσε.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν το τελευταίο διάστημα εντατικά, προκειμένου να καταφέρουν να δώσουν παρών στην πρώτη, σπουδαία, αναμέτρηση της νέας χρονιάς! Στο πρώτο «clasico» του 2020, από τα… αρκετά που θα δούμε! Και οι δύο θα είναι, πιθανότατα, στην αποστολή που θα ανακοινωθεί την προηγούμενη του ντέρμπι, όμως κανείς εκ των δύο δεν έχει σίγουρη θέση στη 18άδα που θα έχει ο Μαρτίνς στο γήπεδο. Κάνουν, επί της ουσίας και οι δύο «αγώνα δρόμου» για να προλάβουν και να θέσουν εαυτόν στη διάθεση του προπονητή τους.

Από την άλλη, είναι έτοιμοι να μπουν και να «πολεμήσουν» οι Μασούρας, Λάζαρος, Λοβέρα, ενώ στην εξίσωση θα μπει και ο Ραντζέλοβιτς, ο οποίος είναι ΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπρούνο (τραυματίας), του Σουντανί (τραυματίας) και Γκιλιέρμε (επίσης εκτός). Και αν στον άξονα οι Μπουχαλάκης και Καμαρά μοιάζουν «κλειδωμένοι», μένει να φανεί τι θα κάνει ο Μαρτίς, σε ό,τι αφορά την τριάδα πίσω από τον σέντερ φορ Ελ Αραμπί, αν επιλέξει το 4-2-3-1, ή αν θα πάει σε ένα 4-4-2 και θα ρίξει και τον Γκερέρο στη «μάχη».

Με το «καλημέρα» στο 2020, λοιπόν, ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει ένα «clasico»… λαβωμένος και ο Μαρτίνς να βρει λύσεις και να παρουσιάσει την ομάδα σε καλή κατάσταση, για να πάρει το ντέρμπι. Η απουσία του κόσμου, στην εξέδρα, σίγουρα δεν θα… βοηθήσει την ομάδα, η οποία καλείται, μετά το αίσχος του Βόλου να ορθώσει ανάστημα και να πάρει το ματς με τον Παναθηναϊκό, συνεχίζοντας με νίκες προς το 45ο.

Διαβάστε επίσης

Από εκεί που μας χρώσταγαν…

Από εκεί που μας χρώσταγαν…

Σοφός ο ελληνικός λαός, με τις παροιμίες του. Μεγάλες αλήθειες λέγονται, οι οποίες βρίσκουν εφαρμογή, στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης»!

Σενάρια για Νουακέμε

Σενάρια για Νουακέμε

Δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι πιθανόν να κινηθεί για την απόκτηση του Νιγηριανού εξτρέμ της Τράμπζονσπορ.