Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλο το ποδόσφαιρο… μαζί; (photo)

Όλο το ποδόσφαιρο… μαζί; (photo)
Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020 - 10:43

Μετά από τις παλινωδίες και τα συνεχή «πάνω-κάτω», σχετικά με την επανέναρξη ή μη, των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Super League, έχουμε και πάλι ποδόσφαιρο. Οι διαιτητές, αφού… ανέβασαν μία κωμωδία… ολίγων ημερών, αποφάσισαν να σταματήσουν να παίζουν με τις… τύχες του πρωταθλήματος και πήραν πίσω τα… ομαδικά κωλύματα, τα οποία είχαν δηλώσει ότι έχουν, προκειμένου να μην οριστούν και να μην γίνουν αγώνες. Η Super League, με ποστάρισμά της, κάνει λόγο για… «όλο το ποδόσφαιρο μαζί», πριν την πρώτη σέντρα του 2020 και ενώ η εξυγίανση… καλά κρατεί και ο «μηχανισμός» συνεχίζει να προασπίζει συγκεκριμένα συμφέροντα, το «μαζί» μοιάζει ακόμη… ιδιαιτέρως μακρινό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση! ... Όλο το ποδόσφαιρο μαζί για την πρώτη σέντρα του 2020, με τα ματς της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League. ... Δύο κλασικά ντέρμπι και πέντε ακόμα ενδιαφέροντες αγώνες, το Σάββατο και την Κυριακή. ... #matchday17 #slgr #AEKFC #AEL #arisfc #asterastripolisfc #atromitosfc #Volosfc #Lamiafc #xanthifc #olympiacos #ofifc #panathinaikos #panetolikos #panionios #paokfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr) στις

Διαβάστε επίσης

Από εκεί που μας χρώσταγαν…

Από εκεί που μας χρώσταγαν…

Σοφός ο ελληνικός λαός, με τις παροιμίες του. Μεγάλες αλήθειες λέγονται, οι οποίες βρίσκουν εφαρμογή, στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης»!

Guess who… (photo)

Guess who… (photo)

Εσείς… μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιος παίκτης του Θρύλου απεικονίζεται;

Πάμε, λοιπόν, με ντέρμπι!

Πάμε, λοιπόν, με ντέρμπι!

Ο Θρύλος δουλεύει εντατικά αυτές τις ημέρες, για να πάει την Κυριακή έτοιμος, για το ελληνικό «clasico». Αρκετά τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα.