Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από εκεί που μας χρώσταγαν…

Από εκεί που μας χρώσταγαν…
Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020 - 11:05

Ο «μηχανισμός» παλεύει να βγάλει, με το «έτσι θέλω»… φταίχτη τον Ολυμπιακό, για όλα τα δεινά του ποδοσφαίρου μας. Αυτό, βέβαια, μόνο νέο δεν είναι. Για κανέναν, ο οποίος έχει την… ελάχιστη επαφή, με την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Το αστείο είναι ότι εδώ και μερικές ημέρες, ο «μηχανισμός» προσπαθεί να… γυρίσει ανάποδα την πραγματικότητα. Για ακόμη μία φορά. «Από εκεί που μας χρώσταγαν, μας πήραν και το βόδι», λέει ο σοφός ελληνικός λαός και η παροιμία βρίσκει τέλεια εφαρμογή στην περίπτωση του Ολυμπιακού.

Με τη… μαχαιριά της εξυγίανσης, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να είναι ακόμη… νωπή, από τον Βόλο, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κρίνει τον Ολυμπιακό, που… αντιδρά σε αυτή τη φαρσοκωμδία! Ο Θρύλος ήταν εκείνος που δέχθηκε το πλήγμα. Ακόμη ένα. Η εξυγίανση, με υπογραφή VAR κιόλας (!) του στέρησε μία νίκη, του στέρησε την κορυφή της Super League και με το «έτσι θέλω» τον έβαλε στη δεύτερη θέση…

Κόντρα σε αυτή την κατάσταση, ο Ολυμπιακός κοιτάζει, απλώς, να προασπίσει τα συμφέροντά του, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει. Απευθύνεται στις διεθνείς συνομοσπονδίες, στη Super League, στην ΕΠΟ, στην ΚΕΔ και αναδεικνύει τα προβλήματα και τις παθογένειες, τα οποία κάνουν το πρωτάθλημα να αλλοιώνεται. Σε ΚΑΘΕ αγωνιστική! Και παρότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος που φωνάζει, αφού κατά τη διάρκεια της σεζόν, έχουν διαμαρτυρηθεί… σχεδόν όλοι (πλην… ελαχίστων φυσικά, κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι), είναι εκείνος, ο οποίος δέχεται, ξανά, τις βολές του «μηχανισμού» στήριξης και προάσπισης της… εξυγίανσης.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, βέβαια, αλλά και όσοι ποδοσφαιρόφιλοι, εν γένει, έχουν στοιχειώδη κριτική ικανότητα, αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει… Κρίνουν και δεν… παραπλανώνται. Δεν γίνεται, στο τέλος-τέλος, να μας πάρουν και το βόδι, από εκεί που μας χρώσταγαν…

Διαβάστε επίσης

Guess who… (photo)

Guess who… (photo)

Εσείς… μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιος παίκτης του Θρύλου απεικονίζεται;

Το παλεύει ο Ελ Αραμπί

Το παλεύει ο Ελ Αραμπί

Δύσκολος ο καταρτισμός της ενδεκάδας, για τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει ντέρμπι. Προπονήθηκαν σήμερα Ελ Αραμπί, Ποντένσε, Βαλμπουενά και το παλεύουν να είναι απολύτως έτοιμοι.

Πάμε, λοιπόν, με ντέρμπι!

Πάμε, λοιπόν, με ντέρμπι!

Ο Θρύλος δουλεύει εντατικά αυτές τις ημέρες, για να πάει την Κυριακή έτοιμος, για το ελληνικό «clasico». Αρκετά τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα.