Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το παλεύει ο Ελ Αραμπί

Το παλεύει ο Ελ Αραμπί
Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020 - 12:13

Ένα ακόμη πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ελλείψει του Χιλάλ Σουντανί (όπως όλα δείχνουν, δεν προλαβαίνει να επιστρέψει για την Κυριακή), ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να κάνει διαχείριση και με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις χαμηλά στο πόδι, στην προπόνηση της πρωτοχρονιάς και να κινείται στον ίδιο ρυθμό και σήμερα Πέμπτη.

Ο Μαρτίνς προφυλάσσει τον Ελ Αραμπί και δεν θέλει… ούτε να το σκεφτεί, ότι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του, την Κυριακή. Ο Γκερέρο είναι μία αξιόπιστη λύση, αλλά το μέλλον του στον Ολυμπιακό φαντάζει, αυτή τη στιγμή αμφίβολο (ο ίδιος φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρική του στέγη, ενώ πληθαίνουν και οι συζητήσεις για την απόκτηση φορ, από τον Ολυμπιακό). Παράλληλα, ο Ισπανός δεν έχει παίξει, ως βασικός, εδώ και καιρό και του λείπει αγωνιστικός ρυθμός, με αποτέλεσμα ο Ελ Αραμπί να αποτελεί… προτεραιότητα, αυτή τη στιγμή, για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Πέραν του θέματος Ελ Αραμπί, ο Μαρτίνς βλέπει ότι θα έχει στη διάθεσή του τους Βαλμπουενά και Ποντένσε. Αμφότεροι ανέβασαν ρυθμό και δείχνουν έτοιμοι να επιστρέψουν, όμως και αυτό θα φανεί ξεκάθαρα σήμερα-αύριο, με βάση το πως θα κινηθούν οι δύο ποδοσφαιριστές, στις προπονήσεις. Το κίνητρο είναι μεγάλο, πέραν της βαθμολογικής σημασίας του ματς και τόσο ο Βαλμπουενά, όσο και ο Ποντένσε… «καίγονται» να είναι παρόντες! Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μαρτίνς, ο οποίος όμως δεν έχει περιθώρια να κινηθεί… απερίσκεπτα και να χάσει, εκ νέου, τα δύο… βαρόμετρά του. Λείπε και ο Γκιλιέρμε στον άξονα, οπότε… τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, για τον Θρύλο.

Η ουσία είναι πως κάθε προπόνηση, μέχρι την Κυριακή, αποτελεί και ένα τεράστιο κεφάλαιο, για το πως θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι στα… κάγκελα και περιμένει τα νεότερα για Βαλμπουενά, Ποντένσε και… πλέον και Ελ Αραμπί! Και οι τρεις παίκτες προπονήθηκαν σήμερα, με την υπόλοιπη ομάδα, κανονικά και το παλεύουν, για να είναι απολύτως έτοιμοι και στο 100%, ενόψει ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης

Guess who… (photo)

Guess who… (photo)

Εσείς… μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιος παίκτης του Θρύλου απεικονίζεται;

Από εκεί που μας χρώσταγαν…

Από εκεί που μας χρώσταγαν…

Σοφός ο ελληνικός λαός, με τις παροιμίες του. Μεγάλες αλήθειες λέγονται, οι οποίες βρίσκουν εφαρμογή, στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης»!