Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα δείχνουν… Βαλμπουενά

Όλα δείχνουν… Βαλμπουενά
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 - 10:03

Οι ημέρες περνούν και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει, ολοένα και περισσότερο. Κόντρα στους «πράσινους», οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς, θέλουν κάτι περισσότερο από μία… απλή νίκη. Είναι τέτοια η φύση του συγκεκριμένου αγώνα, ώστε όλοι επιθυμούν να είναι παρόντες και να… μη λείψει κανείς! Στο ίδιο μοτίβο κινείται και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος έχει κάνει τεράστια προσπάθεια, να καταφέρει να δώσει το παρών στο μεγάλο clasico του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο πρώτο ματς, στο ΟΑΚΑ, ο Βαλμπουενά είχε παίξει 69’ λεπτά, δίνοντας την θέση του στον Καμαρά και στόχος του είναι τώρα, σε αυτή τη ρεβάνς, του δευτέρου γύρου, να δώσει πολύ περισσότερα στην ομάδα και να την οδηγήσει στη νίκη!

Όλα δείχνουν ότι ο Γάλλος θα είναι έτοιμος, όχι απλώς για να μπει στην αποστολή, αλλά και για να δώσει το παρών στην ενδεκάδα. Να ηγηθεί, δηλαδή, του Ολυμπιακού, στην προσπάθειά του να νικήσει τον αιώνιο αντίπαλό του και να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη γκέλα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη, για να πιάσει κορυφή! Ο Βαλμπουενά έχει κάνει τεράστιο αγώνα δρόμου και θέλει, όσο τίποτα, να είναι παρών. Όλα δείχνουν ότι θα το καταφέρει.

Διαβάστε επίσης