Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία είναι η… λύση: epo alive!

Μία είναι η… λύση: epo alive!
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 - 10:53

Φαρσοκωμωδία. Η τεχνολογία βρέθηκε, το κονδύλι για να αποκτηθεί… αναζητείται. Στον καιρό της εξυγίανσης, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει και πιο… χαμηλά, να πέσει. Η γραμμή του οφσάιντ, στο VAR, ένα εργαλείο υπέρ το δέον απαραίτητο, το οποίο θα έπρεπε ήδη να έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, για να γλιτώσει διασυρμούς τύπου… Βόλου και Φωτιά και Ευαγγέλου, δεν υπάρχει. Βρέθηκε, όμως! Και, πλέον, αναζητείται το κονδύλι, για να αποκτηθεί!

Η λύση είναι μία: epo alive! Οι φίλοι της «εξυγίανσης», να «τσοντάρουν» από κάτι λίγο, έκαστος, για να συγκεντρωθούν τα χρήματα, τα οποία απαιτούνται, για να εγκατασταθεί η τεχνολογία, η οποία θα επιτρέπει στα κανονικά γκολ του Ολυμπιακού (τύπου Βόλου) και όλων των ομάδων, να μετράνε. Και να μην ακυρώνονται, δίχως λόγο…

Αν αυτό δεν πιάσει και δεν… λειτουργήσει, όπως το pao alive, δηλαδή, μπορούν στην ΕΠΟ να κάνουν και… περικοπές από τους διαστημικούς μισθούς που παίρνουν οι υπάλληλοί της… Αν κοπούν αυτοί οι μισθοί στο μισό, αυτομάτως… βρέθηκαν τα χρήματα, για τη γραμμή του οφσάιντ στο VAR... Λύσεις... υπάρχουν!

Διαβάστε επίσης

Όλα δείχνουν… Βαλμπουενά

Όλα δείχνουν… Βαλμπουενά

Πολύ πιθανή η συμμετοχή του Γάλλου στο αρχικό σχήμα, με το οποίο ο Ολυμπιακός θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό.