Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκέψεις και υπολογισμοί για τον πάγκο

Σκέψεις και υπολογισμοί για τον πάγκο
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 - 13:37

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για να παίξει ένα ντέρμπι, απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχοντας αρκετά προβλήματα απουσιών. Γκιλιέρμε, Σουντανί, Μπρούνο απουσιάζουν, ενώ και οι Ποντένσε και Βαλμπουενά είναι έτοιμοι ιατρικά, αλλά τους λείπει ο ρυθμός και η αγωνιστική δράση. Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει διατεθειμένος να τους ρίξει στην ενδεκάδα και να βασιστεί στο αστείρευτο ταλέντο τους, για να κάνουν τη διαφορά, στην εξέλιξη που μπορεί να έχει το ματς.

Πέραν της ενδεκάδας, όμως, υπάρχει και το ζήτημα του πάγκου. Ο Μαρτίνς κάνει τις σκέψεις του και τους υπολογισμούς του, για την ενδεκάδα, αλλά και για εκείνους που θα στελεχώσουν τη 18άδα και θα καθίσουν στον πάγκο. Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Λάζαρος, Μπενζιά, Γκερέρο, μπορεί να χρειαστεί να κρίνουν εν πολλοίς το ντέρμπι, μπαίνοντας ενδεχομένως (κάποιοι εξ αυτών) να παίξουν, ως αλλαγή.

Μεγάλο ρόλο σε ένα ματς, όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό, μπορεί να παίξουν οι αναπληρωματικοί και ο καταρτισμός της 18άδας, συνολικά, πριν την έναρξη του ματς, μπορεί καθορίσει και την εξέλιξή του.

Διαβάστε επίσης