Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έβαλαν... χρώμα φανέλας στους διαιτητές!

Έβαλαν... χρώμα φανέλας στους διαιτητές!
Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020 - 19:54
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Εγινε και αυτό! Η προπαγάνδα να πανηγυρίζει, επειδή οι διαιτητές ανέστειλαν την αποχή τους, ενώ δεν πήραν τίποτα, σχετικά με τα αιτήματά τους, με αποτέλεσμα όχι μόνο να τους εκθέσουν όσο δεν παίρνει αλλά και να τους ταυτίσουν, ότι αυτή η κίνησή τους με τη γενόμενη αποχή είχε σχέση με τα συμφέροντα συγκεκριμένης ομάδας. Της ομάδας, η οποία έχει στις... αγκάλες το περιθωριακό και ξεπεσμάνο σάιτ. Της ομάδας, που δεν θέλει την κανονικότητα στο ποδόσφαιρο.

Είναι δυνατόν, η προπαγάνδα να πανηγυρίζει, θεωρώντας ότι κάποια ομάδα τάχα έχασε και κάποια άλλη δήθεν κέρδισε, από το γεγονός ότι οι διαιτητές ανέστειλαν την αποχή τους; Η διαιτησία δεν είναι ανεξάρτητητ;

Για αυτό και κάποιοι τους πήραν χαμπάρι, με αποτέλεσμα στα social media να γίνονται αναφορές σε κωλοΤΟΥΜΠΑ των διαιτητών! Βέβαια, «το άτυπο όργανο των διαιτητών/βοηθών SL» μόνο που δεν ροχαλίζει! Ούτε που σκέφτηκαν να έβγαζαν ανακοίνωση! Εστω, κι αν δεν κατάλαβαν ότι τους ταύτιζαν, πάλι απαράδεκτοι είναι!

Επίσης, η προπαγάνδα, με τους πανηγυρισμούς της, «επιβεβαίωσε» ότι βόρειος άνεμος με οσμή ρετσίνας δεν έπαιρνε τηλέφωνο για να κεράσει τους διαιτητές αλλά να τους πει να αναστείλουν την αποχή. Αλλωστε, ξέρει καλά τον χώρο.

Διαβάστε επίσης