Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... ισοπαλία του Ελ Αραμπί με τον ΠΑΟ!

Η... ισοπαλία του Ελ Αραμπί με τον ΠΑΟ!
Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020 - 13:40

Ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί στο αποψινό (5/1) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 17η αγωνιστική της Super League 1. Οι Πειραιώτες, ωστόσο, καλούνται να το δείξουν και στο... γήπεδο και να μην δώσουν δικαιώματα στον ΠΑΟ...

Ο πίνακας της βαθμολογίας, αλλά και η στατιστική, δείχνουν ξεκάθαρα πως η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι... χαοτική!

Είναι αξιοσημείωτο, ότι οι τρεις επιθετικοί του Θρύλου, Ελ Αραμπί, Σουντανί και Γκερέρο, έχουν 17 γκολ, ενώ οι «πράσινοι» έχουν σκοράρει 16 φορές, σε ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος! Κάτι που τονίσαμε και πρόσφατα, στο gavros.gr.

Εντυπωσιακότερο, όμως, είναι, πως ο Ελ Αραμπί έχει τα ίδια τέρματα με αυτά που έχει ο Παναθηναϊκός χωρίς τα... πέναλτι! Ο 32χρονος φορ μετρά εννιά τέρματα στο πρωτάθλημα και ο ΠΑΟ, από τα 16 που έχει πανηγυρίσει, τα επτά είναι από τα έντεκα βήματα!

Σημειώνεται, πως οι Πειραιώτες έχουν σκοράρει τα... διπλάσια τέρματα από τον Παναθηναϊκό (32-16), στο πρωτάθλημα...

Διαβάστε επίσης

Πουλάει... τρέλα ο Περέιρα!

Πουλάει... τρέλα ο Περέιρα!

Κρύβεται πίσω από το... δάχτυλο του ο αρχιδιαιτητής, ρίχνει το... μπαλάκι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ! Οι αστείες δηλώσεις του στην Α Bola που έφεραν το χθεσινό (4/1) ξέσπασμα του Μαρτίνς...