Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πουλάει... τρέλα ο Περέιρα!

Πουλάει... τρέλα ο Περέιρα!
Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020 - 14:00

Πουλάει... τρέλα ο Μέλο Περέιρα. Δεν εξηγείται διαφορετικά! Τον πήραν χαμπάρι ακόμα και στην πατρίδα του, την Πορτογαλία.

Το... διαμάντι της παγκόσμιας διαιτησίας μίλησε στην A Bola για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και έκανε τον... Κινέζο με ατάκες τύπου: «Ποια η λύση για να βρούμε ειρήνη;». Ναι, καλά διαβάσατε...

Ο αρχιδιαιτητής έριξε το... μπαλάκι στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, βγάζοντας την... ουρά του απ' έξω! Δεν παραδέχεται ποιος φταίει. Ποιος κάνει αυτούς τους τραγικούς ορισμούς κάθε βδομάδα! Ορισμούς σαν αυτόν του Παπαπέτρου στο χθεσινό (4/1) ματς μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ. Η αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα είναι αποτέλεσμα της ανικανότητας του! Τα... όργια που γίνονται κάθε αγωνιστική είναι ευθύνη του. Παρόλα αυτά, ο ίδιος... κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Ποια η λύση για να βρούμε ειρήνη; Η ίδια που πρέπει να εφαρμοστεί παντού. Οι σύλλογοι πρέπει να μεταθέσουν το προϊόν που θέλουν να συζητήσουν στη Super League. Σε αυτή την περίπτωση η Super League θα πρέπει να πάρει μέτρα για την αρμονία για να μην συνεχίσει αυτό το φορτισμένο κλίμα. Η σύγκρουση υπάρχει μονίμως ανάμεσα στους δύο συλλόγους της Ελλάδας (σ.σ. Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ)».

Πως να μην ξεσπάσει ο Πέδρο Μαρτίνς χθες κατά του; Υπενθυμίζουμε, τι δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού για τον Περέιρα:

«Είμαστε επαγγελματίες και δεν μπορούμε να αφήσουμε τίποτα απέξω. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που συμβαίνει στον πορτογαλικό Τύπο αυτές τις ημέρες και αυτά που διαβάζω και βλέπω στα πορτογαλικά ΜΜΕ και τις δηλώσεις του υπεύθυνου της διαιτησίας στο ελληνικό πρωτάθλημα, Περέιρα, ο οποίος δηλώνει ότι δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και λέει, ότι για όλα φταίνε οι σύλλογοι και όλα αφορούν τις σχέσεις μεταξύ των συλλόγων. Αυτή δεν είναι η αλήθεια και δεν θα το επιτρέψουμε να συμβαίνει, γιατί αν υπάρχουν προβλήματα στο ελληνικό πρωτάθλημα που αφορούν τη διαιτησία, ο μόνος υπεύθυνος είναι εκείνος! Αυτός είναι που πρέπει να ασχοληθεί και να τα λύσει. Εμείς πρέπει να παίξουμε με τους κανόνες και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όμως, απαιτούμε διαφάνεια στη διαιτησία, διαφάνεια στον ορισμό των διαιτητών του VAR και απαιτούμε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεν μπορούμε να βλέπουμε τον υπεύθυνο, ο οποίος βρίσκεται σε επικοινωνία με την UEFA και τη FIFA να δηλώνει αποποίηση των ευθυνών του, να λέει ότι δεν έχει καμία ευθύνη και ότι για όλα φταίνε οι σύλλογοι. Δεν μπορούμε να το δεχθούμε και να το επιτρέψουμε. Απαιτούμε από τον ίδιο να πάρει θέση, να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί αυτή είναι η αρμοδιότητα του».

Διαβάστε επίσης

Η... ισοπαλία του Ελ Αραμπί με τον ΠΑΟ!

Η... ισοπαλία του Ελ Αραμπί με τον ΠΑΟ!

Ο Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού έχει ίδιο αριθμό τερμάτων με τον Παναθηναϊκό, στο πρωτάθλημα, χωρίς τα... πέναλτι! Περισσότερα γκολ οι Ελ Αραμπί, Σουντανί και Γκερέρο από όλο τον ΠΑΟ...