Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλυτοι; Ναι! Τους «πατάς» και τελειώνεις!

Απόλυτοι; Ναι! Τους «πατάς» και τελειώνεις!
Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020 - 17:16

Η μεγάλη στιγμή της επιστροφής στην κορυφή έφτασε! Ο Ολυμπιακός τίθεται στις 19:30 απέναντι στον ΠΑΟ (gavros.gr/NS1HD) και δεν υπάρχει άλλος δρόμος, από εκείνον που οδηγεί στη νίκη! Νίκη που ισοδυναμεί με επιστροφή εκεί όπου η ομάδα ανήκει να βρίσκεται! Στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 1.

Το ματς είναι κάτι περισσότερο από ένα ντέρμπι, για τους παίκτες, τον προπονητή, τη Διοίκηση, την ομάδα συνολικά, για όλους εμάς, για τον κόσμο που… ζει και αναπνέει, κάθε χρόνο, για το clasico του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Βαθμολογική διαφορά δεν υφίσταται, όταν παίζει Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Υπάρχει μόνο βάρος φανέλας, πάθος, θέληση. Αυτά τα στοιχεία υπερτερούν οποιαδήποτε αγωνιστικής διαφοράς και με αυτά τα στοιχεία ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει!

Οι παίκτες πρέπει να παίξουν για τον κόσμο, για το έμβλημα στο στήθος, για το κόκκινο και το λευκό στη φανέλα. Για τη Διοίκηση, για τον προπονητή τους, για τους εαυτούς τους. Για τον Ολυμπιακό! Ο κόσμος δεν θα είναι παρών αλλά η Θύρα 7 θα προσπαθήσει με τον δικό της τρόπο, να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να δώσει ώθηση! Και ακόμη και έτσι, η ομάδα πρέπει να την πάρει αυτή την ώθηση και να τη μετατρέψει σε… ορμή!

Απόψε το βράδυ το Καραϊσκάκη μπορεί να μην… βράζει. Αλλά θα πρέπει να βράζει η ίδια η ομάδα! Για τους εαυτούς τους και για τον κόσμο μαζί!

Διαβάστε επίσης

«Δύο ώρες έμειναν» (photo)

«Δύο ώρες έμειναν» (photo)

Η αντίστροφη μέτρηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης με τον ΠΑΟ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο Ναό οι ΓΑΥΡΟΙ! (video)

Στο Ναό οι ΓΑΥΡΟΙ! (video)

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Θύρας 7 και έδωσαν το «παρών» στο Φαληρικό γήπεδο περιμένοντας την αποστολή του Θρύλου.