Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επέστρεψε μετά από 36 ημέρες ο Βαλμπουενά!

Επέστρεψε μετά από 36 ημέρες ο Βαλμπουενά!
Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020 - 19:27

Στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται ξανά ο Ματιέ Βαλμπουενά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Ο Γάλλος άσος του Θρύλου επιστρέφει στη δράση μετά από 36 ημέρες, καθώς είχε ταλαιπωρηθεί από πρόβλημα τραυματισμού.

Ωστόσο, το έχει αφήσει πλέον πίσω του και είναι πανέτοιμος να τα δώσει όλα, ώστε να οδηγήσει τους Πειραιώτες σε μία ακόμη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ο Βαλμπουενά είχε να αγωνιστεί από τις 1 Δεκεμβρίου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και πλέον μετά από 36 ημέρες βρίσκεται ξανά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ξεκινώντας μάλιστα από την αρχή το ματς, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι είναι απόλυτα έτοιμος.

Διαβάστε επίσης

Τετ α τετ Μαρινάκη με τον Φορτούνη! (photos)

Τετ α τετ Μαρινάκη με τον Φορτούνη! (photos)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού δεν θα γινόταν να μη βρίσκεται στο Ναό, στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας στο ματς με τον ΠΑΟ, έχοντας μάλιστα και μία ολιγόλεπτη συνομιλία με τον αρχηγό των Πειραιωτών πριν από τη σέντρα του ματς.

Κλωτσάνε στο… ψαχνό οι παίκτες του ΠΑΟ

Κλωτσάνε στο… ψαχνό οι παίκτες του ΠΑΟ

Πέφτει η… κλωτσιά «σύννεφο» από τους «πράσινους», προκειμένου να σταματήσουν τον Ολυμπιακό και ειδικά τον Βαλμπουενά, ο οποίος έχει δεχτεί πάρα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα στο… όριο της κόκκινης κάρτας.