Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τετ α τετ Μαρινάκη με τον Φορτούνη! (photos)

Τετ α τετ Μαρινάκη με τον Φορτούνη! (photos)
Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020 - 19:41

Στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας βρίσκεται για μία ακόμη φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει δώσει το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης», ώστε να παρακολουθήσει το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ.

Ο ηγέτης του Θρύλου όπως συνηθίζει πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης έκανε την καθιερωμένη του βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, εκεί όπου είχε μία συζήτηση με τον αρχηγό των Πειραιωτών, Κώστα Φορτούνη, η οποία μάλιστα διήρκησε για αρκετά λεπτά.

Να σημειωθεί, ότι ο Φορτούνης βρίσκεται στο τελευταίο διάστημα της αποθεραπείας του από το σοβαρό τραυματισμό του, καθώς αναμένεται να «μπει» σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μέσα στον Ιανουάριο.

Με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών σίγουρα να συζήτησε με τον αρχηγό της ομάδας και για το συγκεκριμένο θέμα...

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Κλωτσάνε στο… ψαχνό οι παίκτες του ΠΑΟ

Κλωτσάνε στο… ψαχνό οι παίκτες του ΠΑΟ

Πέφτει η… κλωτσιά «σύννεφο» από τους «πράσινους», προκειμένου να σταματήσουν τον Ολυμπιακό και ειδικά τον Βαλμπουενά, ο οποίος έχει δεχτεί πάρα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα στο… όριο της κόκκινης κάρτας.

Επέστρεψε μετά από 36 ημέρες ο Βαλμπουενά!

Επέστρεψε μετά από 36 ημέρες ο Βαλμπουενά!

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού είναι ξανά πανέτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα του στο ματς με τον ΠΑΟ, ξεκινώντας και πάλι στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών, κάτι το οποίο έπραξε για τελευταία φορά στις 01 Δεκεμβρίου...