Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έπνιξαν» πέναλτι σε σπρώξιμο στον Ομάρ Γκεστράνιους και VAR...

«Έπνιξαν» πέναλτι σε σπρώξιμο στον Ομάρ Γκεστράνιους και VAR...
Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020 - 20:47

Στο ίδιο έργο θεατές και στο 2020… Με τη διαιτησία να κάνει φανερές τις διαθέσεις της για μία ακόμη φορά, αδικώντας τον Ολυμπιακό στο ματς με τον ΠΑΟ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκεστράνιους… δεν είδε την παράβαση πέναλτι στην οποία υπέπεσε ο Πούγγουρας, σπρώχνοντας τον Ομάρ Ελαμπντελαουί μέσα στην μεγάλη περιοχή του ΠΑΟ.

Πρόκειται για ένα πεντακάθαρο σπρώξιμο λίγο πριν από το 40' του πρώτου ημιχρόνου, με τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος είναι στο VAR να μην μπαίνει καν στον κόπο να ειδοποιήσει τον διαιτητή της αναμέτρησης να δει έστω τη φάση... Αν ήταν από την άλλη πλευρά, όμως, θα είχε στείλει τον Γκεστράνιους να δει τη φάση ξανά και ξανά, όπως έκανε 2 φορές στο παιχνίδι, σε φάσεις κατά του Ολυμπιακού...

Έκανε τη… δουλει, λοιπόν, για μία ακόμη φορά ο… κορυφαίος, κλείνοντας τα μάτια σε ένα πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού…

Να χαίρεστε την «εξυγίανσή» σας...

Διαβάστε επίσης

«Κάρφωσε» τον ΠΑΟ ο Ελ Αραμπί!

«Κάρφωσε» τον ΠΑΟ ο Ελ Αραμπί!

Με φανταστικό σουτ στην κίνηση, έπειτα από ασίστ του Βαλμπουενά, ο Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού άνοιξε λογαριασμό για το 2020, κάνοντας το 1-0 κόντρα στον ΠΑΟ στο 74’.

Κλωτσάνε στο… ψαχνό οι παίκτες του ΠΑΟ

Κλωτσάνε στο… ψαχνό οι παίκτες του ΠΑΟ

Πέφτει η… κλωτσιά «σύννεφο» από τους «πράσινους», προκειμένου να σταματήσουν τον Ολυμπιακό και ειδικά τον Βαλμπουενά, ο οποίος έχει δεχτεί πάρα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα στο… όριο της κόκκινης κάρτας.

Τετ α τετ Μαρινάκη με τον Φορτούνη! (photos)

Τετ α τετ Μαρινάκη με τον Φορτούνη! (photos)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού δεν θα γινόταν να μη βρίσκεται στο Ναό, στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας στο ματς με τον ΠΑΟ, έχοντας μάλιστα και μία ολιγόλεπτη συνομιλία με τον αρχηγό των Πειραιωτών πριν από τη σέντρα του ματς.