Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μόνο bullying που δεν πέρασε…

Το μόνο bullying που δεν πέρασε…
Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020 - 22:21

… ήταν εκείνο που έκανε, σχεδόν σε όλο το ματς, ο Σιδηρόπουλος, στον Γκεστράνιους. Προσπαθούσε να τον ωθήσει, με το ζόρι, στο VAR, μήπως και ο Φινλανδός δει κάτι που να… στοιχειοθετήσει παράβαση. Το VAR, το οποίο λειτουργεί… βοηθητικά στους διαιτητές, μόνο όταν χρειάζεται να βγάλει κάτι, εις βάρος του Ολυμπιακού… Κατά τα άλλα, υπολειτουργεί ή… βγάζει… βλάβες!

Στον Βόλο, λόγου χάρη, δεν υπήρχε δυνατότητα να επικυρώσει το καθαρό γκολ του Σουντανί, αλλά εδώ… έψαχνε απεγνωσμένα, να βρει κάτι, να καταλογίσει, εις βάρος του Ολυμπιακού. Δεν τα κατάφερε και ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε πλήγμα… εξυγιαντικό!

Τόσες μέρες, ο «μηχανισμός» προσπαθούσε να φέρει τον Ολυμπιακό απέναντι από την ελληνική διαιτησία. «Χαστούκια» διαιτητών έγραφαν, για τη μόνη ομάδα που μπαίνει απέναντι στον Έλληνα διαιτητή, έγραφαν. Αντί να παραδεχθούν ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Η ελληνική διαιτησία είναι απέναντι στον Ολυμπιακό. Η «εξυγίανση» είναι απέναντι στον Ολυμπιακό. Το ίδιο VAR που ακυρώνει κανονικά γκολ του Ολυμπιακού, σε άλλους τα χαρίζει… ευκολάκια. Αλλά αυτή τη φορά το… bullying στον Γκεστράνιους, δεν πέρασε.

Διαβάστε επίσης