Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόσο «πονάει» όταν ο Θρύλος… νικάει!

Πόσο «πονάει» όταν ο Θρύλος… νικάει!
Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020 - 23:02

Πόσο «πονάει» όταν ο Θρύλος νικάει... Οι «αντικειμενικοί» τα έχουν… χαμένα μετά και την αλλαγή στην κορυφή…

Βλέπουν ότι ο Ολυμπιακός κόντρα σε όλους και σε όλα βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος και δεν μπορούν να το διαχειριστούν…

Ανακαλύπτουν «φαντάσματα», ωρύονται, την ώρα που ο ίδιος ο Γιώργος Δώνης σε δύο δηλώσεις του δεν είπε ούτε λέξη για τη διαιτησία, εκθέτοντάς τους για μία ακόμη φορά…

Αλλά, δεν πειράζει. Σας καταλαβαίνουμε… Ό,τι και να κάνετε, όση προπαγάνδα… δεν σας βγαίνει και τα έχετε… χάσει. Με τον… πόνο να είναι τεράστιο.

Ο Ολυμπιακός κόντρα σε όλους και σε όλα μόνος πρώτος… Και ο Θρύλος σκοπεύει να παραμείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος!

Τόσα χρόνια το είχατε συνηθίσει να βλέπετε τον Ολυμπιακό στην κορυφή… Καλομάθατε τα τελευταία χρόνια στην «εξυγίανση»… Όμως, έχετε μάθει τόσα χρόνια που «γλεντάει» ο Θρύλος και θα το διαχειριστείτε.

Διαβάστε επίσης

«Έπρεπε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό για την κορυφή και για τον κόσμο μας»

«Έπρεπε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό για την κορυφή και για τον κόσμο μας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στην έλλειψη του κόσμου από το «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ επίσης τόνισε όποιος βρίσκεται στον Ολυμπιακό έχει κίνητρο προκειμένου να κερδίζει.

VAR... Δωδεκανήσου και κουμπάρων

VAR... Δωδεκανήσου και κουμπάρων

Ο πρώην... κορυφαίος πήγε κόντρα ακόμη και στον επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της UEFA, ενώ δικαίωσε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού.