Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήταν (πολλά) περισσότερα από μία νίκη!

Ήταν (πολλά) περισσότερα από μία νίκη!
Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020 - 09:53

Είναι τέτοια η ανωτερότητα του Ολυμπιακού, τέτοια η διαφορά, τέτοια η ποιότητα της ομάδας, που μόνο με… εξυγίανση, μπορεί να ανακοπεί ο δρόμος προς το 45ο. Βόλος, Καραϊσκάκη χθες, «Βικελίδης» το Σάββατο… Αυτή η αγωνιστική, αλλά και αυτή η νίκη επί του Παναθηναϊκού, συνολικά, ήταν ένα καλό «μάθημα» για όλους, αφού φάνηκε ξεκάθαρα, ότι όταν οι διαιτησίες είναι όπως πρέπει, δηλαδή δίκαιες και δίχως… ανθρώπινα λάθη του VAR (!), τότε ο Ολυμπιακός, απλά… δεν σταματιέται.

Το… πάλεψε ο Σιδηρόπουλος, να οδηγήσει τον Γκεστράνιους στην… ανακάλυψη κάποιας παράβασης, εις βάρος του Ολυμπιακού αλλά δεν βγήκε το «έργο». Εξετάζονταν στο VAR φάσεις… αστείες, δίχως ουσία και το μόνο που γινόταν, εντέλει, ήταν να προκαλείται… εκνευρισμός, στους παίκτες, τις ομάδες συνολικά, αλλά μέχρι και στις… άδειες εξέδρες.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κρατηθεί, αγωνιστικά. Και με τον ΠΑΟΚ αν έπαιρνε αυτά που εδικαιούτο και η αντιμετώπιση ήταν δίκαιη, τότε θα έφευγε νικητής. Πολύ απλά. Δεν του το επέτρεψε η… «εξυγίανση», ωστόσο. Αλλά η χθεσινή νίκη, απέναντι στον ΠΑΟ, εκείνη που τον έφερε ξανά μόνο πρώτο, αλλά και έριξε στο «καναβάτσο» τον «αιώνιο» αντίπαλο, ήταν τρομερά μεγάλης σημασίας. Και ήταν, στο τέλος, πολύ περισσότερο από μία νίκη…

Διαβάστε επίσης