Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνέχισε να τους ξεγυμνώνεις…

Συνέχισε να τους ξεγυμνώνεις…
Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020 - 11:49

Νίκες. Νίκες. Και μόνο νίκες. Αυτό θέλει ο Ολυμπιακός. Για να φτάσει, πρωτίστως, στο 45ο. Να πανηγυρίσει ακόμη έναν ένδοξο τίτλο, στη μακρά, σπουδαία ιστορία του. Αλλά και όχι μόνο. Για να οδηγήσει την «εξυγίανση» στα… μανταλάκια. Να συνεχίσει, κάθε αγωνιστική, να την ξεγυμνώνει. Να την εκθέτη. Να εκθέτει όλο το σύστημα, μπροστά στα μάτια των φιλάθλων και μπροστά σε όλο τον κόσμο, που παρακολουθεί ποδόσφαιρο.

Οι φίλαθλοι έχουν καταλάβει απολύτως τι συμβαίνει. Κάθε αγωνιστική που περνάει, αυτό επιβεβαιώνεται ολοένα και περισσότερο. Κάθε αγωνιστική που ο Ολυμπιακός συνεχίζει να νικά και να είναι στην κορυφή, η «ανάγκη» για την… εφεύρεση νέων κανονισμών, ή νέας ερμηνείας των υπαρχόντων, νέα χρήση του VAR, νέα ήθη και.. έθιμα.

Στον Βόλο το ποτήρι ξεχείλισε. Και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, για την… δήθεν εξυγίανση. Για όλη αυτή την κατάσταση, η οποία ως στόχο έχει μόνο το να… πλήττει τον Ολυμπιακό! Όσο ο Ολυμπιακός συνεχίζει να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, θα αναγκάζει την… εξυγίανση να εκτίθεται, ολοένα και περισσότερο. Είναι και αυτή, μια μεγάλη νίκη. Η οποία κάθε αγωνιστική θα προστίθεται, σε όλες τις νίκες μέσα στο γήπεδο…

Διαβάστε επίσης