Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Μαλλιά κουβάρια» οι διαιτητές!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Μαλλιά κουβάρια» οι διαιτητές!
Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020 - 13:26
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Χαμός γίνεται στις τάξεις των διαιτητών. Οι Παπαπέτρου (Αθηνών0, Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) και Τζήλος (Λάρισας) υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από το άτυπο όργανο των διαιτητών και βοηθών της SL και μένουν μόνο οι Μπαλτάς (Αχαϊας) και Καρσιώτης (Κορινθίας) που αναμένεται να πράξουν το ίδιοι. Οι παραιτηθέντες λένε ότι θα αποκαλύψουν τους λόγους στο σεμινάριο.

Ξέσπασε «εμφύλιος» τόσο γιατί δεν έγινε αποχή όσο και επειδή διέρρευσε η ψηφοφορία με το δεύτερο να είναι πιο σημαντικό. Όπως γράφτηκε, άλλαξαν την απόφαση τους και είπαν «όχι» στην αποχή όλοι οι διεθνείς (Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Τζήλος, Σκουλάς, Koμivnς, Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος), όπως επίσης οι Ευαγγέλου, Μανούχος, Βρέσκας, Kαραντώνης, Κουμπαράκnς, Τσαμούρης. Από την άλλη πλευρά υπέρ αποχής τάχθηκαν οι Ζαχαριάδης, Φωτιάς, Σέζος, Φωτιάδης, Κοτσάνης και Μανούχος, ενώ υπήρξαν και ορισμένοι που δεν ψήφισαν καθόλου, όπως ο Τζοβάρας.

Αυτή η διαρροή έκανε άνω κάτω τους ρέφερι, καθώς υπάρχουν πολλοί οι οποίοι φοβούνται μην υπάρξουν επιπτώσεις, επειδή πήραν λάθος θέση στο θέμα της αποχής. Αρα, το «άτυπο όργανο των διαιτητών της SL» και ειδικά ο βοηθός στο κινητό του οποίου έστελναν τις ψήφους είναι εκτεθειμένοι.

Όλα αυτά έγιναν χωρίς να ερωτηθούν οι διαιτητές, αν ήθελαν να διαρρεύσει τι ψήφισαν. Άρα, το άτυπο όργανο (Παπαπέτρου, Ζαχαριάδης, Τζήλος, Μπαλτάς και Καρσιώτης) είναι εκτεθειμένοι. Το τελευταίο ισχύει και επειδή η προπαγάνδα καπηλεύθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, με πανηγυρισμούς... οπαδικού στιλ, αλλά και πάλι δεν αντέδρασαν.

Διαβάστε επίσης