Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια ποιότητα, κορυφαίο επίπεδο…

Τεράστια ποιότητα, κορυφαίο επίπεδο…
Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020 - 14:19

Ο Γάλλος είναι άλλο επίπεδο. Δίχως καμία πρόθεση να μειώσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, αφού όλοι όσοι φέρουν τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο είναι απλώς… υπεράνθρωποι. Ο Ματιέ Βαλμπουενά, όμως, είναι μια κατηγορία μόνος του. Ρίχτηκε στη «μάχη» χθες, απέναντι στον Παναθηναϊκό, μετά από απουσία μεγαλύτερη του ενός μηνός και έδειξε, με το «καλημέρα» ξανά, την τεράστια κλάση του… Το πόσο σπουδαίος είναι.

Έφτιαξε το γκολ του Ελ Αραμπί. Ακόμη μία φάση, μέσα στη σεζόν, κατά την οποία ο Γάλλος είχε συμμετοχή σε θετική ενέργεια, που έφερε γκολ, για τον Ολυμπιακό! Μοίρασε το παιχνίδι, δημιούργησε προϋποθέσεις, για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του, καθοδήγησε την ομάδα, από τη μέση και μπροστά και ανέλαβε, εκ νέου, τον ηγετικό ρόλο, τον οποίο έχει, από την αρχή της χρονιάς!

Ο Βαλμπουενά δεν είναι πολυτέλεια, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει το κορυφαίο ρόστερ και παικταράδες. Όχι μόνο φέτος, κάθε χρόνο. Για τον Ολυμπιακό, παικταράδες σαν τον Βαλμπουενά υπάρχουν σε κάθε «φουρνιά» και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης εγγυάται την… άφιξή τους, στις μεταγραφικές περιόδους!

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως, για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι… άλλο επίπεδο!

Διαβάστε επίσης

Κώστας Φορτούνης: Reloaded!

Κώστας Φορτούνης: Reloaded!

Ο αρχηγός είναι εδώ! Πεντέμισι μήνες, μετά τον τραυματισμό του, ο Κώστας Φορτούνης έκανε τη Δευτέρα, 6/1, προπόνηση με την ομάδα!