Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεδομένο ότι θα αυξηθούν τα… μπλόκα!

Δεδομένο ότι θα αυξηθούν τα… μπλόκα!
Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020 - 09:25

«Πόνεσε» πολύ η επάνοδος του Ολυμπιακού στην φυσική του θέση: Την πρώτη. «Πόνεσε» πολύ η επιστροφή του Θρύλου στην κορυφή. Ο «μηχανισμός» έπιασε αμέσως… δουλειά, για να εφεύρει εύνοια, για να… ανακαλύψει παραβάσεις, για να αποσιωπήσει ή να μειώσει την οποιαδήποτε αδικία, εις βάρος του Ολυμπιακού (βλέπε πέναλτι στον Ομάρ, κίτρινη στον Χατζηγιοβάνη για τον Βαλμπουενά κλπ…) και όλη αυτή η συντονισμένη αντίδραση, από τα γνωστά, αντι-Ολυμπιακά «κέντρα», μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα:

Ότι από εδώ και πέρα χρειάζεται… δεκαπλάσια προσοχή!

Τα… μπλόκα θα αυξηθούν κατακόρυφα και δεν θα… μαζεύονται! Οι ορισμοί θα δείξουν πολλά, αρχής γενομένης, από τη Λαμία κιόλας! Ή και από… τον τρόπο που θα παίξουν τον Ολυμπιακό στην… Καλαμάτα. Πρέπει να τα περιμένουν όλα στον Ολυμπιακό και… αυτό κάνουν: Τα περιμένουν ΟΛΑ!

Την κορυφή και τα… μάτια μας, λοιπόν! Απόλυτη προσοχή. Απόλυτη συγκέντρωση! Αρχής γενομένης από την Καλαμάτα και τη Λαμία! Δεν αφήνουμε κανέναν στόχο να πάει χαμένος! Κυνηγάμε κάθε ματς, να το κάνουμε δικό μας. Και παίζουμε πάντα ανάλογα με τις δυνάμεις μας! Και οι δυνάμεις μας μέσα στο γήπεδο, είναι μεγαλύτερες όλων!

Διαβάστε επίσης