Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μόνοι μας πανηγυρίζουμε, όλοι σας σκούζετε!

Μόνοι μας πανηγυρίζουμε, όλοι σας σκούζετε!
Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020 - 21:58

Πάει και η 17η αγωνιστική. Τι καταλάβαμε; Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι των αιωνίων και επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη και επέστρεψε στην κορυφή, μόνος, πρώτος.

Τι βλέπουμε από χθες το βράδυ; Το έλα να δεις από τους εξυγιαντές.

Πολύ σκούξιμο. Άρχισαν οι ΠΑΟΚτζήδες, θυμήθηκαν να ασχοληθούν με διαιτητές, αυτοί που το έπαιζαν υπεράνω. Αυτοί που κατά τα άλλα δεν ασχολούνται με διαιτησία. Προφανώς ασχολούνται όποτε τους εξυπηρετεί, κατ’ επιλογή και όποτε γουστάρει η ψυχούλα τους.

Άρχισαν και οι Παναθηναϊκοί. Ξεχνούν τι έχουν πάρει στο Καραϊσκάκη, ότι είναι η πρώτη ομάδα σε πέναλτι. Στον πρώτο γύρο, μιλούσαν για εξυγίανση και τα δύο πέναλτι που κέρδισαν. Τώρα, φωνάζουν. Έστειλαν και επιστολή στον Περέιρα.

Από το χορό, δεν λείπουν και οι ΑΕΚτζήδες. Αντί να σιωπήσουν μετά το νέο πέναλτι που πήραν σε ανατροπή εκτός μεγάλης περιοχής, δίνουν και γραμμές για πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού. Όλοι μαζί, αγκαλιασμένοι. Όπως αρχίσατε και την εξυγίανση και διαφημίζατε πως θα αναστήσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μόνοι σας στην πορεία βγάλατε τα μάτια μας. Μαχαιρώματα, επεισόδια, παντού. Δεν τα βρίσκατε και χωρίσατε τα τσανάκια σας. Μόλις είδατε πρώτο τον Ολυμπιακό όμως, αρχίσατε το σκούξιμο.

Ο Ολυμπιακός το μήνυμα το πήρε και το ξέρει χρόνια. Όπως και ο κόσμος του. Μόνοι μας θα πανηγυρίζουμε, όλοι σας θα σκούζετε. Μαζεμένοι. Έτσι θα πάει ως το τέλος, σας μάθαμε τόσα χρόνια!

Διαβάστε επίσης