Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαοτική η διαφορά Ολυμπιακού-ΠΑΟ (και) στην άμυνα!

Χαοτική η διαφορά Ολυμπιακού-ΠΑΟ (και) στην άμυνα!
Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020 - 13:02

Μια από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης έχει ο Ολυμπιακός, όσον αφορά στα πρωταθλήματα! Με τους Πειραιώτες να έχουν... μαζέψει μόλις έξι φορές την μπάλα από την εστία τους, σε 17 αγωνιστικές στην Super League 1.

Η ανασταλτική γραμμή είναι από τα μεγαλύτερα «όπλα» του Θρύλου, στην μέχρι στιγμής πορεία του στην Ελλάδα, ενώ αποτέλεσε και το «ατού» το καλοκαίρι, στον δρόμο για τους ομίλους του Champions League. Με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να δέχεται μόλις ένα τέρμα, αυτό στην Ρωσία με την Κράσνονταρ, σε έξι ματς!

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, κράτησαν το μηδέν παθητικό και κόντρα στον ΠΑΟ. Την Κυριακή (5/1) για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον κεκλεισμένων των θυρών Ναό. Και επιβεβαιώθηκε η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων ποιοτικά. Όπως τονίσαμε και νωρίτερα στο gavros.gr, η ομάδα του Πειραιά έχει κάτι παραπάνω από διπλάσια γκολ, στην επίθεση, από τον Παναθηναϊκό! Κάτι ανάλογο ισχύει και στο αμυντικό κομμάτι...

Ο Παναθηναϊκός έχει δεχτεί 19 γκολ μέχρι τώρα, σε 17 ματς στην Super League 1. Κάτι που σημαίνει, πως έχει δεχτει περισσότερα από τα τριπλάσια γκολ (6-19) σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό!

Με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να είναι ο τελευταίος χρονικά ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, που «σκότωσε» τον ΠΑΟ...

Διαβάστε επίσης