Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΣΟΚ: Δολοφονική επίθεση στον Κοβάσεβιτς!

ΣΟΚ: Δολοφονική επίθεση στον Κοβάσεβιτς!
Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020 - 22:15

Θύμα δολοφονικής επίθεσης ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης, 7/1, δέχθηκε πυροβολισμό έξω από το σπίτι του, στη Γλυφάδα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού πυροβολήθηκε εξ επαφής, από δράστη, ο οποίος βγήκε από αυτοκίνητο Smart. Ο Σέρβος παράγοντας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση, εντοπίστηκε καμμένο, στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας, κοντά στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, λίγη ώρα μετά την επίθεση στον Κοβάσεβιτς. Ο πυροβολισμός ήταν χαμηλά, στο πόδι, σύμφωνα με πηγές και για αυτό ο Σέρβος δεν διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας λίγη ώρα μετά το συμβάν, η επίθεση προς τον Ντάρκο είχε όντως ως στόχο να του αφαιρέσει τη ζωή, αλλά ήταν ανεπιτυχής! Ο Σέρβος έπεσε στο έδαφος, μετά τον πρώτο πυροβολισμό και δεν ακολούθησε δεύτερος.

Το αυτοκίνητο, όπως προαναφέραμε, βρέθηκε καμένο στην ευρύτερη της Γλυφάδας και μάλιστα, δεν έχει δηλωθεί ως κλεμμένο! Ενδεχομένως να φέρει κλεμμένες πινακίδες, ωστόσο περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά, ακόμη.

Διαβάστε επίσης