Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ενστικτωδώς έσκυψα δεξιά…»

«Ενστικτωδώς έσκυψα δεξιά…»
Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020 - 09:42

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας βρίσκεται ήδη το μεταλλικό μέρος του όπλου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε χθες το βράδυ, για την δολοφονική επίθεση, εις βάρος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Από το αυτοκίνητο έχουν διατηρηθεί μόνο τα μεταλλικά μέρη με τα πλαστικά να έχουν καεί ολοκληρωτικά.

«Είδα έναν άνδρα να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο και με παρατεταμένο το όπλο να έρχεται προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς έσκυψα δεξιά και τότε αυτός με πυροβόλησε. Αμέσως μετά έτρεξε, μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε», φέρεται να είπε ο Ντάρκο, στη κατάθεσή του, στις Αρχές.

Ο κάλυκας του όπλου δεν έχει εντοπιστεί ακόμα και εκεί στρέφονται οι προσπάθειες των μελών της ΕΛΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση. Στόχος είναι να υπάρξει ενδεχομένως ταυτοποίηση, με ό,τι απέμεινε από το μέρος του όπλου, που βρέθηκε εντός του καμένου οχήματος.

Υπάρχουν ενδείξεις για συμμετοχή και δεύτερου ατόμου στην επίθεση το οποίο και φαίνεται πως έπαιξε ρόλο στη διαφυγή του χειριστή του όπλου. Κάμερες κλειστού κυκλώματος στην περιοχή έχουν καταγράψει την μετάβαση του οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, στο σημείο, αλλά όχι και την διαφυγή του.

Την έρευνα της υπόθεσης ενδέχεται να αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών Αττικής.

Διαβάστε επίσης

Πρώτο βήμα για το νταμπλ! (photos)

Πρώτο βήμα για το νταμπλ! (photos)

Στις 15:00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλαμάτα, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας! Live στο gavros.gr!