Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μετρημένο» ρίσκο

«Μετρημένο» ρίσκο
Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020 - 11:41

Αρκετά νέα πρόσωπα θα δούμε το μεσημέρι, στο ματς του Ολυμπιακού, στην Καλαμάτα, για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αφήσει στο Ρέντη τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, προκειμένου να πάρουν ανάσες και να προπονηθούν. Πήρε μαζί του αρκετούς, οι οποίοι δεν έχουν παίξει πολύ, αλλά και ορισμένους, οι οποίοι δεν έχουν παίξει καθόλου. Σίγουρα θα δούμε rotation, στο γήπεδο, από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Αυτό, ωστόσο, θα έχει το λιγότερο δυνατό ρίσκο…

Ο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να θέσει σε κίνδυνο το αποτέλεσμα στην Καλαμάτα. Θέλει να νικήσει, να πάρει ένα σκορ πρόκρισης, να δει μία καλή εικόνα, από την ομάδα του. Θέλει να δει τον Ολυμπιακό να παίζει καλά, σε μία προσπάθεια να δώσει και ψυχολογία, στους παίκτες οι οποίοι θα αγωνιστούν. Γιατί και αυτό παίζει ιδιαίτερο ρόλο, για τον Μαρτίνς, ώστε να μπορεί, στο προσεχές διάστημα, να τους ρίξει, ακόμη περισσότερο, στη «μάχη».

Διαβάστε επίσης

The big 10! (photos)

The big 10! (photos)

Αυτοί είναι οι 10 σκόρερ του Θρύλου, έως τώρα, στη σεζόν!

Πρώτο βήμα για το νταμπλ! (photos)

Πρώτο βήμα για το νταμπλ! (photos)

Στις 15:00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλαμάτα, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας! Live στο gavros.gr!