Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ενδιαφέρον στον Αλέν!

Το ενδιαφέρον στον Αλέν!
Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020 - 14:57

Πρώτη συμμετοχή για τον Μπόμπι Αλέν, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει το χρίσμα, σήμερα, κόντρα στην Καλαμάτα, στον Γάλλο πορτιέρε, για τον οποίο πολλά θετικά έχουν ακουστεί και έχουν βγει, μέσα από το Ρέντη. Η πρώτη του συμμετοχή, θα δώσει σίγουρα μία εικόνα, για την παρουσία του Αλέν, στην ομάδα, αλλά και το τι μπορεί να κάνει.

Ο Σα είναι, αναμφίβολα, ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και αυτό δεν αλλάζει. Ωστόσο, ο Αλέν έχει τη δυνατότητα, σήμερα, σε ένα ανταγωνιστικό, αλλά όχι και τρομερά πιεστικό (λόγω διαφοράς δυναμικότητας αντιπάλου) ματς, να δείξει ένα κομμάτι του ταλέντου του και της εμπειρίας του.

Σίγουρα, με έναν αγώνα, δεν είναι ικανός κανείς να κρίνει την αξία ενός ποδοσφαιριστή. Ο Μαρτίνς, ωστόσο, ζει καθημερινά τον Αλέν και ξέρει τι μπορεί να περιμένει, από εκείνον. Αλλά και το εάν θα μπορεί να βασιστεί περαιτέρω επάνω του, στο μέλλον. Όπως και να ‘χει, το ντεμπούτο του Αλέν συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης

Καλαμάτα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 (Τελικό)

Καλαμάτα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να πάρει την πρόκριση στους «8» από το πρώτο κιόλας ματς. Live στις 15:00 στο gavros.gr/CS.