Ντουντούκα
Τρίμπαλο και τα φιλιά μας στην όμορφη Θεσσαλονίκη...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θετικό δείγμα για Σισέ...

Θετικό δείγμα για Σισέ...
Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020 - 21:10

Πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες από την τελευταία φορά που φόρεσε την εμφάνιση του Ολυμπιακού. Και, μάλιστα, το έκανε την Τετάρτη (8/1) στο ματς κόντρα στην Καλαμάτα. Ενδεκαδάτος! Ο λόγος φυσικά για τον Παπέ Αμπού Σισέ.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα υγείας το τελευταίο διάστημα, έδειξε και με το παραπάνω, ότι το έχει ξεπεράσει και, πλέον, μπορεί να υπολογίζεται κανονικά από τον Πέδρο Μαρτίνς για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Θρύλου!

Μάλιστα, η επανεμφάνισή του έγινε σε ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε για πρώτη φορά, με διαφορετικό σύστημα, με 3-4-3 και έδειξε τα στοιχεία που είχε στο παιχνίδι του και πριν... σταματήσει να αγωνίζεται.

Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός, ότι προς το τέλος του ματς, πήρε την μπάλα από την άμυνα και έκανε κούρσα μέχρι και έξω από την περιοχή της Καλαμάτας, προκειμένου να ξεκινήσει μια επιθετική προσπάθεια των παικτών του Μαρτίνς!

Με τα ματς που απομένουν να είναι πολλά, μιας και ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που είναι μέσα σε όλους της τους στόχους (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη) ο Σισέ δίνει μια επιπλέον λύση στον Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας...

Διαβάστε επίσης

Ανεβάζει... στροφές ο Λάζαρος!

Ανεβάζει... στροφές ο Λάζαρος!

Έχει μπει για τα... καλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού και έδειξε, κόντρα στην Καλαμάτα, ότι θα βοηθήσει στη συνέχεια...