Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι ξανά εδώ, γερός σαν βράχος!» (photo)

«Είμαι ξανά εδώ, γερός σαν βράχος!» (photo)
Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020 - 11:03

Στις 14/9 του 2019, ο Παπέ Αμπού Σισέ έπαιξε για τελευταία φορά στο ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Ναό, για την Super League 1. Στις 18/9, την ημέρα της φετινής πρεμιέρας των Πειραιωτών στη φάση των ομίλων του Champions League, κόντρα στην Τότεναμ, στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός υπέστη βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού...

Ο Σισέ πέρασε δύσκολα. Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Νοσηλεύτηκε, μάλιστα, για 17 ημέρες! Ωστόσο, δούλεψε σκληρά και επέστρεψε στα γήπεδα!

Στο χθεσινό (8/1) ματς στην Καλαμάτα, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, ο Αφρικανός στόπερ ξεκίνησε στην ενδεκάδα του Θρύλου. Και, μάλιστα, ήταν εκ των κορυφαίων των Πειραιωτών στη Μεσσηνία!

Με τη λήξη του ματς, γονάτισε και έκανε την προσευχή του. Η επιστροφή στη δράση ήταν μεγάλη στιγμή για τον ίδιο. Και για τον Ολυμπιακό, φυσικά...

Μάλιστα, εξέφρασε τη χαρά του και μέσω των social media. Συγκεκριμένα, ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram με μήνυμα:

«Η επιστροφή είναι πάντα πιο δυνατή από την αρχή. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το πώς νιώθω που βρίσκομαι ξανά στον αγωνιστικό χώρο, να φοράω το νούμερο 66 με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάνοντας αυτό που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου.

Τους τελευταίους μήνες έδωσα ό,τι είχα μέσα μου για να γυρίσω δυνατός και υγιής στην ποδοσφαιρική δράση. Ανά περιόδους στην καθημερινή προπόνηση και αποθεραπεία μου, δοκιμαζόμουν πνευματικά και σωματικά, αλλά με τη βοήθεια του Θεού ποτέ δεν τα παράτησα και τώρα είμαι ξανά εδώ, γερός σαν βράχος!

Σας ευχαριστώ για την αδιάκοπη αγάπη σας και τη στήριξη σας, είστε οικογένεια, ο Θεός να σας ευλογεί».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#therock#..????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cisse Pape Abou (@pacissepa) στις

Διαβάστε επίσης