Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενδιαφέρον σε Super League και EEA

Ενδιαφέρον σε Super League και EEA
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 - 09:41

Την ώρα κατά την οποία ο Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζει την ομάδα, για το κρίσιμο ματς, στη Λαμία, για τη Super League, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα δίνουν τη δική τους «μάχη», στις δικαστικές αίθουσες. Ο πληθυντικός είναι, τρόπος του λέγειν, αφού στη μία από τις δύο υποθέσεις, ο Ολυμπιακός οφείλει να παρουσιάσει «υπεράσπιση».

Ο λόγος για την κλήση σε απολογία, από τον εισαγγελέα, για το ματς με τον ΠΑΟ. Κλήση για την οποία οι άνθρωποι των Πειραιωτών… απορούσαν και για την οποία, ωστόσο, θα πρέπει να παρουσιάσουν (στις 11:00) τα στοιχεία, τα οποία έχουν στην κατοχή τους, για να αποδείξουν ότι και το να συζητάμε, ακόμη, για νέο «λουκέτο» στο Καραϊσκάκη, είναι… τουλάχιστον αστείο.

Νωρίτερα, στις 10:00, η κα. Λίνα Σουλούκου θα δώσει το παρών στα γραφεία της ΕΕΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την ακροαματική διαδικασία, για την υπόθεση Σαββίδης-Καλπαζίδης-ΠΑΟΚ-Ξάνθη. Μία υπόθεση, η οποία άνοιξε μετά από επίσημη καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εξετάζει, επισύροντας σοβαρότατες κυρώσεις, στις εμπλεκόμενες ΠΑΕ, εφόσον αποδειχθεί πολυιδιοκτησία. Ακόμη και υποβιβασμό…

Η ημέρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, δικαστικά, για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης