Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΕΑ: Ο ΠΑΟΚ «τρέμει» τον Ολυμπιακό!

ΕΕΑ: Ο ΠΑΟΚ «τρέμει» τον Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 - 11:24
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Με το ξεκίνημα της συνεδρίασης στην ΕΕΑ, για τη μεγάλη υπόθεση «ενδεχόμενης πολυιδιοκτησίας», ανάμεσα σε ΠΑΟΚ-Ξάνθη-Σαββίδη, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ υπέβαλαν αίτημα, να αποβληθούν από τη διαδικασία οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού (Σουλούκου, Χατζησαβάογλου, Καρπετόπουλος), αφού αναπτύξουν τις θέσεις τους, ή, εφόσον παραμείνουν, να μην έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ερωτήματα, σε ό,τι αφορά την σχέση του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη!

Επίσης, η ΕΕΑ εξετάζει αίτημα αναβολής, από πλευράς Ξάνθης, λόγω αδυναμίας για προσωπικούς λόγους να παραστεί ο κ. Συγγελίδης, στην εκδίκαση. Αναβολή για τις 14:00 ή για άλλη ημέρα.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ υπάρχει, επίσης, αίτημα, να αποβληθεί από τη διαδικασία «εκδίκασης» της υπόθεσης ο κ. Κούγιας, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ και γνωστός ποινικολόγος.

Η στάση του ΠΑΟΚ οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι η υπόθεση, η οποία εξετάζεται, είναι όντως τόσο σοβαρή και μεγάλη, όσο υποστηρίζει από την αρχή της ο Ολυμπιακός, σε σχέση με τον τρόπο, με τον οποίο η πλευρά του «δικεφάλου» του βορρά, προσπάθησε εδώ και καιρό να την υποβαθμίσει.

Γίνεται σαφές ότι ο ΠΑΟΚ «τρέμει» την παρουσία του Ολυμπιακού, σε όλη αυτή τη διαδικασία και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον κρατήσει μακριά, από την εξέταση της υπόθεσης.

Ο Ολυμπιακός, αξίζει να αναφέρουμε προσκόμισε έναν φάκελο με συμπληρωματικά στοιχεία, σχετικά με την υπόθεση. Αντιθέτως, Ξάνθη και ΠΑΟΚ δεν κατέθεσαν κανένα στοιχείο, σε σχέση με τα έγγραφα που ζήτησε η ΕΕΑ, κατά την προηγούμενη εξέταση της υπόθεσης, στις 12/12/2019.

Διαβάστε επίσης