Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ωραία η προπαγάνδα, αλλά η αλήθεια είναι άλλη…

Ωραία η προπαγάνδα, αλλά η αλήθεια είναι άλλη…
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 - 11:48

Καθόμαστε, τώρα και συζητάμε για… εύνοια του Ολυμπιακού, στο ματς με τον ΠΑΟ, στο Καραϊσκάκη. Δυστυχώς για όλους εκείνους, οι οποίοι υποστηρίζουν αυτό, μόνο και μόνο το να συζητάμε για… εύνοια του Ολυμπιακού, στα χρόνια της «εξυγίανσης» συνιστά αστείο! Αλλά και πέραν αυτού, μας είπαν για τους χαμένους βαθμούς του ΠΑΟ, στο Καραϊσκάκη, αλλά δεν ακούμε να μας λέει κανείς για τους χαμένους βαθμούς του Ολυμπιακού!

Με το 0-0 στην Ξάνθη και τις διαιτητικές αποφάσεις σε αυτό (πέναλτι Αμπάντ στον Ελ Αραμπί και όχι μόνο…), ξανά, εις βάρος του Ολυμπιακού, χάθηκαν 2 βαθμοί! Άλλοι δύο βαθμοί χάθηκαν στη Νέα Σμύρνη, αφού το VAR δεν έκρινε… σκόπιμο να γυρίσει πίσω τη φάση που έφερε το γκολ του Εμμανουηλίδη και να δώσει φάουλ στην προσπάθεια του Σταυρόπουλου να κλέψει την μπάλα από τον Γκερέρο. Λεπτομέρειες. Είμαστε στους 4, μέχρι στιγμής. Και για να μην συζητήσουμε για τον… Βόλο! Οφσάιντ-ανακάλυψη-και με VAR (!) ο Σουντανί, δύο πέναλτι σε Ελ Αραμπί και Μπα και… όλα καλά! Άλλο ένα 0-0 εκεί που δεν έπρεπε να είναι, άλλοι 2 βαθμοί χαμένοι!

Σύνολο; Μέχρι στιγμής, γιατί δεν ξέρουμε τι θα δούμε ακόμη, 6 βαθμοί χαμένοι. Και έχουν, μετά, την άνεση, ορισμένοι, να προπαγανδίζουν, εις βάρος του Ολυμπιακού και να μιλούν για… εύνοια των Πειραιωτών! Αστειότητες…

Διαβάστε επίσης