Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα είναι που χρειάζεται προσοχή…

Τώρα είναι που χρειάζεται προσοχή…
Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 - 10:01

Καλή ομάδα η Λαμία. Ο Μάντζιος έχει κάνει δουλειά και ο Πέδρο Μαρτίνς το ξέρει, αφού, όπως συνηθίζει, «διαβάζει» καλά τους αντιπάλους του. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος έχει κατανοήσει πλήρως την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, ξέρει ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, έχει δύσκολο έργο, να φέρει σε πέρας. Το να ανέβεις στην κορυφή είναι, πάντα πιο εύκολο από το να μείνεις εκεί. Ειδικά στα χρόνια της «εξυγίανσης», όλα θα προσπαθήσουν να σε… γκρεμίσουν!

Είναι τώρα που ο Ολυμπιακός οφείλει να πάρει το «μαχαίρι» και… να το έχει μόνιμα στα δόντια του. Οξύμωρο, αλλά οι εποχές απαιτούν… extreme λύσεις. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Τα «μπλόκα» θα αυξηθούν κατακόρυφα. Ένα «σύστημα» που καταρρέει και προσπαθεί να πιαστεί από τα ίδια του τα… μαλλιά, πριν «πνιγεί», θα κάνει τα πάντα, για να μείνει στην επιφάνεια και να… βασανίσει και άλλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό… Τελευταία, πιο πολύ από ποτέ, ο Ολυμπιακός και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν γίνει… συνώνυμα, αφού εκτός συνόρων, μόνο το όνομα του Ολυμπιακού ακούγεται…

Είναι τώρα που χρειάζεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια, από ΟΛΟΥΣ! Είναι τώρα που χρειάζεται η μέγιστη δυνατή προσοχή, απέναντι σε ΟΛΟΥΣ και σε ΟΛΑ! Η ομάδα δεν πρέπει, επ’ ουδενί, να δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Να δώσει την παραμικρή… βοήθεια στους απέναντι, να την ρίξουν από την κορυφή. Συγκέντρωση στο 101%, προσπάθεια στο 101%, πίστη στο 101%, ποιότητα και απόδοση στο χορτάρι στο 101%! Και το 45ο θα χαθεί μόνο με… «εξυγιαντικό θαύμα»!

Διαβάστε επίσης