Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέλος τα εισιτήρια για το αυριανό ματς!

Τέλος τα εισιτήρια για το αυριανό ματς!
Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 - 16:26

Ο δωδέκατος παίκτης θα είναι και πάλι εκεί! Ο Θρύλος θα έχει την στήριξη του κόσμου του στη Λαμία, όπου τα εισιτήρια, για τις θύρες που αναλογούν στους ΓΑΥΡΟΥΣ, τελείωσαν!

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί τα εξάντλησαν και έτσι τα κομμάτια του γηπέδου, στα οποία θα καθίσουν και θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, οι φίλοι του Ολυμπιακού, θα είναι γεμάτα!

Καλό θα είναι, όποιος δεν έχει προλάβει να προμηθευτεί εισιτήριο, για τις θύρες των φιλοξενούμενων, να μην κάνει το ταξίδι αυθημερόν, με την σκέψη ότι θα βρει, καθώς δεν θα έχει τη δυνατότητα να εισέλθει στο γήπεδο και θα ταλαιπωρηθεί άδικα.

Κατά τα άλλα, η ομάδα θα έχει για ακόμη μία φορά την στήριξη του κόσμου και με υποδειγματική συμπεριφορά, όπως στην Τρίπολη, λόγου χάρη, ή την Καλαμάτα, ακόμη πιο πρόσφατα, θα λάβει την ώθηση που χρειάζεται, για να περάσει νικηφόρα και από την έδρα της Λαμίας!

Ο Ολυμπιακός πάντα δυναμώνει με την παρουσία του κόσμου του και στο γήπεδο της Λαμίας δεν θα ισχύσει το αντίθετο. Ο Θρύλος δεν θα είναι μόνος… Όπως δεν είναι ποτέ, άλλωστε!

Διαβάστε επίσης