Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρωτάθλημα περνάει από τη Λαμία

Το πρωτάθλημα περνάει από τη Λαμία
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 - 09:45

Η κορυφή πρέπει, πάση θυσία, να παραμείνει και σήμερα στα χέρια του Ολυμπιακού. Απέναντι στη Λαμία, στις 17:15, ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει μία ακόμη εκτός έδρας νίκη και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Όχι μόνο για αυτή την αγωνιστική, αλλά και για όλες, μέχρι το τέλος. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ετοιμάσει την ομάδα για έναν δύσκολο αγώνα, αφού η Λαμία είναι, τούτη την περίοδο, σε καλή κατάσταση, υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου.

Ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του και θα λάβει την ώθηση, την οποία χρειάζεται, για να φτάσει στο πολυπόθητο «διπλό», αναμένοντας, εν συνεχεία, το αποτέλεσμα στην Τούμπα, για να δει τι μέλλει γενέσθαι.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, αυτή, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελείται από τους Σα, Σεμέδο-Μπα, Τσιμίκα-Ομάρ στην άμυνα, Μπουχαλάκη-Καμαρά στον άξονα, Μπενζιά-Μασούρα-Βαλμπουενά στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό, δηλαδή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Πιο δύσκολα θα αρχίσει ως βασικός ο Λάζαρος, αν και η σκέψη υπάρχει.

Διαβάστε επίσης

Η απουσία του Αβραάμ...

Η απουσία του Αβραάμ...

Μια ίωση ταλαιπωρεί τον έμπειρο αμυντικό και δεν ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στη Λαμία, για το αυριανό (12/1) ματς πρωταθλήματος...