Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ώρα των αποδείξεων

Η ώρα των αποδείξεων
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 - 09:59

Μία σκέψη, την οποία κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς, για το σημερινό παιχνίδι στη Λαμία, είναι η χρησιμοποίηση του Γιασίν Μπενζιά, σε ρόλο «επιτελικού» μέσου, βγάζοντας τον Ματιέ Βαλμπουενά στα άκρα. Όπως όλα δείχνουν, αυτός είναι και ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί, εντέλει, με μία αρκετά πιο μικρή πιθανότητα να συγκεντρώνει η χρησιμοποίηση του Λάζαρου Χριστουδουλόπουλου, στο αρχικό σχήμα και η επαναφορά του Βαλμπουενά στον άξονα.

Σε περίπτωση, λοιπόν, κατά την οποία ο Μπενζιά πάρει, όντως, το χρίσμα του βασικού, θα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει πράγματα ανάλογα του ταλέντου και της ποιότητάς του, ως ποδοσφαιριστής. Ο Γαλλοαλγερινός μέσος δεν έχει καταφέρει, μέχρι στιγμής, να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών και σίγουρα είναι ικανός να δώσει πολλά περισσότερα, στην ομάδα.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αρχικός σχεδιασμός, για τον Μπενζιά, υπαγόρευε ότι θα παίζει στη θέση, την οποία θα καλύψει σήμερα. Δηλαδή θα λειτουργούσε ως συνδετικός κρίκος μεταξύ μέσων και επιθετικών. Θα έχει, λοιπόν, την ευκαιρία, να δείξει τι μπορεί να κάνει. Δίνοντας μία συνέχεια, εφόσον πάει καλά, στην καλή του, είναι η αλήθεια, παρουσία στην Καλαμάτα, πριν από λίγες ημέρες, αλλά και τον ΠΑΟ, νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης

Match Day! (photos)

Match Day! (photos)

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, για το απογευματινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λαμία.