Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όπως ξέρουν!

Όπως ξέρουν!
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 - 13:30

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι πάλι παρών! Δυναμικά, όπως πάντα, στο πλευρό της ομάδας, για να ενισχύσει την προσπάθεια παικτών και Μαρτίνς, ώστε να έρθει η νίκη και το «διπλό», σε μία έδρα δύσκολη. Ο Ολυμπιακός, με τον κόσμο του στο πλευρό του, δεν χάνει! Είναι τέτοια η ώθηση, την οποία παίρνουν οι ποδοσφαιριστές, όταν ακούνε τους ΓΑΥΡΟΥΣ να τραγουδούν και να φωνάζουν δυνατά «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!» που παρασύρουν κάθε ομάδα, στο διάβα τους!

Όταν οι φίλαθλοι ανεβάζουν ρυθμό και ένταση στην εξέδρα, ανεβάζει ρυθμό και ένταση και η ομάδα! Παίρνει δύναμη, αυξάνει ταχύτητα, κάθε ενέργεια γίνεται με απόλυτο πάθος και πίστη, ότι τίποτα δεν μπορεί να την ανακόψει!

Το κομμάτι που θα φιλοξενήσει τους ΓΑΥΡΟΥΣ, στη Λαμία, είναι ήδη γεμάτο. Υπενθυμίζουμε ότι δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια και δεν υπάρχει δυνατότητα να φιλοξενηθούν φίλοι του Θρύλου, οι οποίοι σκόπευαν να δώσουν μεμονωμένα το παρών και να προμηθευτούν εισιτήρια στο γήπεδο, κατά την άφιξή τους. Το τμήμα των φιλοξενούμενων, οι θύρες που θα φιλοξενήσουν τους Ολυμπιακούς, είναι φουλ!

Διαβάστε επίσης