Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φτιαγμένοι» ο ένας για τον άλλον!

«Φτιαγμένοι» ο ένας για τον άλλον!
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 - 11:47

Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ματιέ Βαλμπουενά έδειξαν και στο ΔΑΚ Λαμίας τη μεγάλη τους κλάση. Και πρόσφεραν τα μέγιστα στη νίκη (0-4) του Ολυμπιακού επί της ομάδας της Φθιώτιδας, για τη 18η αγωνιστική της Super League 1! Ωστόσο, απέδειξαν για άλλη μία φορά, ότι βρίσκονται με... κλειστά μάτια!

Μετά τη συνεργασία τους στο μοναδικό γκολ του Θρύλου, στο ντέρμπι (1-0) με τον ΠΑΟ στο «Γ. Καραϊσκάκης», την περασμένη Κυριακή (5/1), οι δύο ποδοσφαιριστές συνεργάστηκαν ξανά. Για δεύτερη διαδοχική φορά, άνοιξαν το σκορ! Φοβερή σέντρα από τον Γάλλο, τρομερή κεφαλιά από τον Μαροκινό! Με τον 32χρονο επιθετικό να σκοράρει δύο ακόμη τέρματα στη συνέχεια, κάνοντας χατ-τρικ...

Ο Βαλμπουενά έφτασε τις 11 ασίστ, σε 20 ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα! Και το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι, ότι οι έξι έχουν αποδέκτη τον Ελ Αραμπί!

Από την πρώτη στιγμή, οι δύο Πειραιώτες έδειξαν πως έχουν «χημεία». Στην Ρωσία, στην πρώτη «ενδεκαδάτη» συμμετοχή του Μαροκινού φορ με τον Ολυμπιακό, στο ματς με την Κράσνονταρ, για τα πλέι οφ του Champions League, ο Γάλλος του έδωσε δύο ασίστ!

Στη συνέχεια, στο 5-0 επί του Βόλου, ο Ελ Αραμπί, έκανε το 2-0, με ασίστ του Βαλμπουενά. Έπειτα στην Θεσσαλονίκη, στο ματς με τον Άρη. Σέντρα Βαλμπουενά, κεφαλιά Ελ Αραμπί, για το 2-1 του Θρύλου!

Φυσικά, οι συνεργασίες θα μπορούσαν να είναι περισσότερες, όμως ο Γάλλος άσος ήταν τραυματίας για ένα διάστημα...

Διαβάστε επίσης

Βαλντές, Χασάν και... Ελ Αραμπί! (videos)

Βαλντές, Χασάν και... Ελ Αραμπί! (videos)

Το προηγούμενο χατ-τρικ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, από αυτό του Μαροκινού, ήταν του Χασάν, πέρσι, ενώ εκτός έδρας του Βαλντές, πριν από έξι χρόνια! Θυμηθείτε τα...