Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έψαχναν τον Περέιρα στο σεμινάριο διαιτησίας!

Έψαχναν τον Περέιρα στο σεμινάριο διαιτησίας!
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 - 17:37
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Είναι μεγάλη πρόκληση ο Περέιρα να παραμένει στη θέση του και απορούμε γιατί δεν παραιτείται ή γιατί δεν τον αλλάζουν! Τέτοια επίδειξη αδιαφορίας δεν έχει προηγούμενο, καθώς ο επικεφαλής της ΚΕΔ εμφανίστηκε μόνο την πρώτη μέρα του σεμιναρίου διαιτησίας της Superleague για τις ομιλίες, τα συγχαρητήρια αλλά και να... διδάξει φιλοσοφία για το ελληνικό πρωτάθλημα, όμως οι διαιτητές, οι βοηθοί και οι παρατηρητές μάταια τον έψαχναν τόσο την Παρασκευή (10/01) όσο και το Σάββατο (11/01)! Αξίζει να αναφερθεί ότι οι παρατηρητές κάθισαν στα... θρανία μια μέρα αργότερα, άρα δεν είδαν τον Περέιρα!

Τα σεμινάρια διαιτησίας είναι μια καλή ευκαιρία να δουλέψουν σαν ομάδα η ΚΕΔ και οι διαιτητές! Όμως, φανταστείτε προπόνηση χωρίς να είναι παρών ο προπονητής.

Αλλωστε, δεν είναι μυστικό ότι οι διαιτητές, οι βοηθοί και οι παρατηρητές αισθάνονται την ΚΕΔ σαν ξένο σώμα, με ανθρώπους που είναι στον κόσμο τους και η... εξαφάνιση του Περέιρα από το σεμινάριο που ξεκίνησε την Πέμπτη και ολοκληρώθηκε το Σάββατο (11/01), όχι μόνο έδειξε την... χαώδη απόσταση, παράλληλα επιδείνωσε την κατάσταση. Μάλιστα, αρκετοί αξιωματούχοι απορούσαν με αυτή τη συμπεριφορά αλλά και παράλληλα πως τον ανέχονται αυτοί που τον έφεραν στην Ελλάδα.

Χώρια που ένα ακόμη μεγάλο θέμα είναι ότι δεν έγιναν εξετάσεις φυσικής κατάστασης των ρέφερι και των βοηθών, ενόψει της συνέχειας της σεζόν, παρά έλεγχος φυσικής κατάστασης. Έτσι, τίθεται το ερώτημα πως αυτοί οι τύποι που είναι παράγοντες της διαιτησίας, βελτιώνουν την εικόνα της; Μόνο με ευχολόγια και συγχαρητήρια; Η με το 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και το 100-0 κατά του Ολυμπιακού; Μήπως, η μη διεξαγωγή των αγωνιστικών τεστ ήταν το δώρο επειδή δεν έγινε αποχή;

Διαβάστε επίσης

Δέκα ημέρες εκτός ο Μπενζιά

Δέκα ημέρες εκτός ο Μπενζιά

Ο μέσος του Ολυμπιακού έχει υποστεί μια μικρή θλάση στον ισχνό μυ και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δέκα ημέρες.

TOP GUN!

TOP GUN!

Εάν συνεχίσει έτσι ο Ελ Αραμπί, θα αφήσει... εποχή! Οι απίστευτες επιδόσεις του Μαροκινού παιχταρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού...