Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος»

«Ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος»
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 - 19:41

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Θρύλου στη Λαμία ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τελικό αποτέλεσμα και την τεσσάρα στη Λαμία, τόνισε ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμα καλύτερη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και το γεγονός ότι με 50-50% διαιτησία ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε μια καταπληκτική έδρα, με μια ομάδα που δεν έχει ηττηθεί μέχρι στιγμής και αυτό λέει πάρα πολλά. Με μια πολύ καλή ομάδα, έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός με μία άριστη διαιτησία. Το λέω με όλη μου την καρδιά γιατί πρέπει να καταλάβουνε και ο διαιτητής και οι βοηθοί και όλοι ήταν άριστοι. Το μοιράσανε 50-50%. Χαίρεσαι να βλέπεις τέτοιες διαιτησίες και τέτοια ματς.

Εν αντιθέσει με όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα που καταλαβαίνεται τι γίνεται. Είδατε τι έγινε στο Βόλο, από τα 16 παιχνίδια που έχουμε δώσει τα 10 ήταν ο Θεός να φυλάει με τη διαιτησία. Δηλαδή δεν γίνονται αυτά με τις μεγάλες ομάδες σαν τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός δεν σηκώνει εγωισμούς γιατί έχει ομάδα και άμα παίζει με 50-50% διαιτησία δεν κινδυνεύει από κανέναν. Εύχομαι όλοι οι φίλαθλοι να ενθουσιαστήκαν, ο πρόεδρος μας να είναι ευχαριστημένος και γενικά μετά το σημερινό πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα γίνεται συνέχεια όλο και καλύτερος.

Διαβάστε επίσης

Δέκα ημέρες εκτός ο Μπενζιά

Δέκα ημέρες εκτός ο Μπενζιά

Ο μέσος του Ολυμπιακού έχει υποστεί μια μικρή θλάση στον ισχνό μυ και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δέκα ημέρες.