Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Καυτός» Τσιμίκας, πάντα στο προσκήνιο

«Καυτός» Τσιμίκας, πάντα στο προσκήνιο
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 - 11:04

Τα ξένα ΜΜΕ συνεχίζουν να κρατούν πάντα ψηλά το θέμα του Κώστα Τσιμίκα και της Νάπολι. Οι Ιταλοί εμφανίζονται έτοιμοι να κάνουν την κίνηση και να αποκτήσουν τον Έλληνα αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος παραμένει πάντοτε στην κορυφή του μεταγραφικού ενδιαφέροντος! Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή… ελαφρά τη καρδία και αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν θα… ξεπουλήσει τον Τσιμίκα.

Όπως έχουμε τονίσει πολλάκις, ο Ολυμπιακός δεν… χαρίζει τους παίκτες του, ούτε τους δίνει, απλώς για να έχει να λέει ότι «πουλάει ποδοσφαιριστές». Ο Θρύλος έχει δουλέψει πολύ για το όνομά του και για να μπορεί να «παίζει» με τους δικούς του όρους, στο μεταγραφικό «παζάρι», με αποτέλεσμα να έχει ανεβάσει κατακόρυφα το στάτους του!

Το ίδιο αναμένεται να κάνει και στην υπόθεση Τσιμίκα. Θα κινηθεί με σύνεση, με προσοχή και με πλάνο, όπως κάνει σε όλες τις μεταγραφικές του υποθέσεις. Είτε πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές που έρχονται στο λιμάνι, είτε για εκείνους που είναι υπό παρακολούθηση, από ομάδες του εξωτερικού και έχουν πιθανότητα να αποχωρήσουν.

Διαβάστε επίσης