Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μεταγραφές» δεν σημαίνει μόνο προσθήκες

«Μεταγραφές» δεν σημαίνει μόνο προσθήκες
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 - 14:34

Οι λύσεις υπάρχουν. Ο Ολυμπιακός είναι σε τέτοιο επίπεδο, μεταγραφικά, πλέον, που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να προχωρήσει τις κινήσεις, τις οποίες έχει έτοιμες. Το σκάουτινγκ δεν σταματά ποτέ και πάντοτε υπάρχουν ονόματα, στο «μπλοκάκι» του Μαρτίνς και στις λίστες της Διοίκησης, για ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να φορέσουν τη φανέλα του Θρύλου. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τους ποδοσφαιριστές του, μέσω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, της συμμετοχής στο Champions League και τα καλά ματς που έκαναν εκεί, έχει την πολυτέλεια να περιμένει τις εξελίξεις με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει τα βλέμματα των ομάδων από την Ευρώπη! Ο Τσιμίκας, ο Καμαρά, ο Ποντένσε, τραβούν το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη και οι εξελίξεις με τις περιπτώσεις τους, θα φέρουν και εξελίξεις με προσθήκες.

Ο Ολυμπιακός έχει πλούσιο ρόστερ και πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ο Μαρτίνς κοιτάζει πάντα να τους αξιοποιήσει πρώτα, πριν προβεί σε νέες προσθήκες. Δεν αλλάζει κάτι και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Είναι άλλο να καλυφθούν ενδεχόμενα κενά και άλλο να «τιγκάρει» ακόμη περισσότερο το ρόστερ.

Διαβάστε επίσης