Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Χτίζει την εικόνα του, σε όλα τα επίπεδα

Χτίζει την εικόνα του, σε όλα τα επίπεδα
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 - 15:31

Η Διοίκηση Μαρινάκη έχει κάνει πολλά βήματα προς τα εμπρός, από την πρώτη ημέρα, κατά την οποία ανέλαβε τα ηνία του Συλλόγου, μέχρι σήμερα. Σε όλα τα επίπεδα, ο Ολυμπιακός προχωρά προς τα εμπρός, ανεβάζοντας το στάτους του αγωνιστικά, διοικητικά, μεταγραφικά, αλλά λόγου χάρη και φιλανθρωπικά, με την προσφορά, προς τον συνάνθρωπο. Ο Ολυμπιακός χτίζει την εικόνα του, σε όλα τα επίπεδα, κάτι που φέρνει πολλαπλά οφέλη, επίσης σε όλα τα επίπεδα.

Αγωνιστικά, οι παίκτες αισθάνονται ότι παίζουν σε μία μεγάλη ομάδα, κάτι το οποίο γνωρίζουν άπαντες στην Ευρώπη. Διοικητικά, η ομάδα εκπροσωπείται στο ECA, πρωτοπορεί στο ευρωπαϊκό στερέωμα, αναπτύσσει τις επαφές του με άλλους μεγάλους συλλόγους και βελτιώνει διαρκώς, με διεθνείς παραστάσεις, το μοντέλο με το οποίο διοικείται. Ο Μεταγραφικά, ανοίγοντας διαύλους επικοινωνίας με μεγάλα κλαμπ, με ατζέντηδες, οι οποίοι έχουν επιρροή στην αγορά και φυσικά μπορούν να κινήσουν παίκτες από και προς το λιμάνι.

Η ουσία είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια, ο Ολυμπιακός δεν… παρατάει τίποτα. Παλεύει πάντοτε για την ευρωπαϊκή του διάκριση, παίρνει πάντα παραστάσεις, από τις ομάδες που αντιμετωπίζει, ενσωματώνει ιδέες στον τρόπο διοίκησης, προσφέρει στην κοινωνία… Και δρέπει, διαρκώς, τους καρπούς, όλων όσων καλλιεργεί. Ο Ολυμπιακός φροντίζει πάντα την εικόνα του, σε όλα τα επίπεδα και τα οφέλη γίνονται διαρκώς, ολοένα και περισσότερα!

Διαβάστε επίσης