Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Μάρκου πάλι έκανε το… θαύμα του!

Ο Μάρκου πάλι έκανε το… θαύμα του!
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 - 18:13

Το ελληνικό ποδόσφαιρο λειτουργεί με δυο μέτρα και δυο σταθμά… Δυστυχώς, αυτό το συμπέρασμα βγαίνει και για την αθλητική δικαιοσύνη. Μια ακόμη απόδειξη αποτελεί ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς τιμωρήθηκε με βαρύτερη τιμωρία σε σχέση με τον Αχιλλέα Μπέο, παρότι ο τελευταίος (που είναι και Δήμαρχος Βόλου) βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, δηλωμένος στο φύλλο αγώνα ως διερμηνέας, στο εκτός έδρας παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Ο Καραπαπάς τιμωρήθηκε με δυο μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και ο Μπέος με δυο μήνες απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, δηλαδή στην κερκίδα μπορεί να πάει.

Δηλαδή, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Λίγκας, Χριστόφορος Μάρκου, πάλι έκανε το… θαύμα του! Είναι ο αθλητικός δικαστής, ο οποίος ζήτησε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ασκήσει δίωξη με άρθρο που προέβλεπε τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού, άσχετα αν αυτό έπεσε στο… κενό. Είναι ο αθλητικός δικαστής ο οποίος είχε αποφασίσει να συνεχιστεί από το λεπτό που διακόπηκε ο περσινός αγώνα με τον Παναθηναϊκό, παρά τα έκτροπα στο ΟΑΚΑ. Είναι ο αθλητικός δικαστής που θα παραλάβει το πόρισμα της ΕΕΑ για την υπόθεση Σαββίδη, ΠΑΟΚ, Ξάνθης.

Ο (και Πρωτοδίκης), Χριστόφορος Μάρκου επέβαλε την προαναφερόμενη ποινή χωρίς να δώσει το δικαίωμα να απολογηθεί ο Κώστας Καραπαπάς, τον οποίο «δίκασε» ερήμιν την περασμένη Παρασκευή, αν και είχε υποβληθεί σε επέμβαση, αν και ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει αναβολή, όχι μόνο λόγω της χειρουργικής επέμβασης στον Καραπαπά, επειδή το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού, την ίδια ώρα βρισκόταν στην ΕΕΑ, στην ακρόαση των ΠΑΟΚ, Ξάνθης για το θέμα της πολυιδιοκτησίας. Παρόλα αυτά, ο κ. Μάρκου δεν χορήγησε αναβολή, όμως δεν έβαλε την απόφαση αυθημερόν αλλά την Τρίτη (14/01)! Άλλο ένα από τα.. ανεξήγητα της αθλητικής δικαιοσύνης, εκτός φυσικά από την βαρύτητα της ποινής σε σχέση με την αντίστοιχη που επιβλήθηκε στον Αχιλλέα Μπέο.

Εννοείται ότι ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Καραπαπάς θα ασκήσουν έφεση εναντίον της απαράδεκτης απόφασης.

Διαβάστε επίσης