Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας μόνιμος κατήφορος…

Ένας μόνιμος κατήφορος…
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 - 14:06

Το ποδόσφαιρό μας βιώνει, ίσως, τις χειρότερες ημέρες του. Ορισμένοι εμφανίστηκαν, πριν από μία τριετία, περίπου, ως εκείνοι που θα το… σώσουν, αλλά με κάθε τρόπο, το στέλνουν ολοένα και πιο βαθιά, στο πηγάδι! Ορισμοί-παρωδία, διαιτητές «λίγοι» και με τρομερά λάθη, σε κάθε αγωνιστική (εντελώς τυχαία για όλους πλην ενός…) και πάει λέγοντας.

Οι φωνές αυξάνονται κάθε αγωνιστική και τα παράπονα μεγαλώνουν. Οι ομάδες έχουν μονίμως λόγους να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται, τα φαλτσοσφυρίγματα διαδέχονται το ένα, το άλλο και η καχυποψία, για την «προστασία» του ενός και τη… σφαγή όλων των άλλων, διαρκώς μεγαλώνει!

Τα οικονομικά της ΕΠΟ φαίνονται να βρίσκονται στο απόλυτο ναδίρ, με τρομερούς μισθούς-πρόκληση, για την εποχή και δαπάνες οι οποίες όχι μόνο δεν έφεραν το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας πιο πάνω, αλλά δεν φαίνεται να έχει γίνει… μισό βήμα μπροστά! Ο σημερινός έλεγχος από την οικονομική αστυνομία, παρουσία εισαγγελέων (αυτό κάτι λέει) δείχνει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει όλο το οικοδόμημα, το οποίο κάθε μέρα που περνά, ολοένα και καταρρέει, αλλά… αρνείται να… παραδοθεί.

Η νέα ημέρα είναι κοντά. Η νέα εποχή δεν θα αργήσει… Όσοι μάχονται για το καλό του ποδοσφαίρου, με πρώτο τον Ολυμπιακό, το γνωρίζουν καλά… Και δεν θα σταματήσουν τη «μάχη» αυτή.

Διαβάστε επίσης

Πάμε σπίτι μας! (photo)

Πάμε σπίτι μας! (photo)

Στις 19:30 επιστρέφουμε στο σπίτι μας. Στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Έχουμε αγώνα σήμερα!